Benim Yaman'ım , Benim Seher'im ..

Herkese merhabalar ve hoşbulduk efendim

. Diziyi ilk bölümden beri TV'den takip ediyorum ki benim Tv izliyor olmam kıyamet alameti sayılır o derece mükemmel bir çift benim nazarımda

Uzun zamandır yorum yapmak istediğim bir çok nokta var aslında ama ne zaman bir şeyler yazacak olsam , kızıyor olsam , küsüyor olsam tek bir fotoğraflarını görmek yetiyor. Seher ve Yaman imkansız aşkın en güzel resmi .. Yaman Kırımlı Seher'le birlikte hayatımızın ortasına bomba gibi düşen Yusuf'un amcası , Ziya'nın kardeşi hayatın çemberimden geçmiş yaralı kurt

Yaman'ın her evresini her aşamasını yorumlamak istiyorum ,sayfalar yetmez. O kadar derin işlenmiş bir adam Kırımlı . Acılarını bile kendisi için yaşamamış çektiği zulümler bile ailesii sevdikleri için . Ne zaman ki Seher girdi hayatına yeniden yaşamaya başladı o adam ama nasıl yaşayacağını da bilemedi

öyle bir çelişkiydi her anı .. Seher'im çiçek kızım , kaybettiklerine rağmen dimdik durdu ayakta yuvasını aradı aslında hep ..Asla vazgeçmedi sesi titredi Yaman'ın karşısında ama yine de gözlerinin içine hep dik baktı

Yaman'da böyle buldu ailesini benim nazarımda , kendisi ailesi için ne yaptıysa nasıl ayakta durduysa aynısını Seher'de de gördü . Onun vazgeçmeyişine aşık oldu , gözlerine aşık oldu ama tabii kendini ikna etmesi biraz zorladı bizim çılgın aslanı

Kendisini ikna edene kadar bize de çektirdi sağolsun hep beraber hırsın sınırı olmadığını gördük

Teşekkürler Kırımlı

Gelelim son bölüme

Hafıza kaybı yaşadıklarını düşündüğüm bir çok an var aslında ama hiçç moralimi bozamiyciğimm çünkü bölüme bayıldım ki ben

Yaman Seher söz konusu olunca ciddi IQ sorunu yaşıyor . Koskoca holdingi tıkır tıkır işleten adam Seher'le ilgili her konuda aşırı uçlarda yaşıyor . Öpüşmek üzere olduğun kızın seni kıskandığını bu kadar çabuk (!) anlaman ..gerçekten Kırımlı beni dehşete düşürdün annemm

Sultan Hala ve Yaman sahnesi çok iyidi

bu tarz karmaları keşke şimdiye kadar yapsalardı izleme seyri müthiş bir şey çıkış ortaya . Bir insan bir ortama ancak bu kadar yakışmaz ahahahahah o kadar güzeldi ki ama yaa

Gelinlikli gördüğü yerden sonra Seher giderken çok güzel olmuşsun minvalinde bir replik duymak isterdim aslında

Bunlara takılmıyoruz demiştik değil mi ?? Genele dair büyük sıkıntılar var aslında senaryoda ama o kadar büyük etkileri var ki onlar bile göze batmıyor

İkbal'in planıyla ilgili o kadar çok teori okudum ki bilmiyorum ne desem , ne yazsam . Her şey o kadar yolunda ilerliyor ki bu İKbal'in şimdiye kadar planları neden işlemedi dedirtiyor insana . Öyle bir muazzamlık . Velhasıl kelam aşkın ızdırabı yükleniyor sanırım .

Yalnız ben çok uuzn zamandır bu kadar ateşli bu kadar uyumlu bir çift izlememiştim. Ekrandan çıkıp ateşleri beni yakıyor bu uyum mutlaka değerlendirilmeli mutlaka

Şampiyonlar ligi çiftimi izlemeye devam efendim sonuna kadar çünkü neden izlemeyeyim

Çünkü çok AŞK

Uzun yıllar sonra merhaba forum

Yer imleri