.....
Günaydın

..
Bölüm için ne diyeyim, aşırı aşırı aşırı sıkıcıydı.. İleri ata ata kuş kadar kaldı bölüm..
Seher karakteri için izlemeye başlamıştım bu diziyi, yine Seher karakteri yüzünden soğudum.. Emanet üzerinden gidiyoruz madem.. Elindeki telefona sahip çıkamıyor.. Aldığımız en küçük alışverişde bile faturasını ödediğimizde bildirim geliyor telefonumuza ödendi ödenmedi diye .. O para ona emanetti.. Hala haberi yok ne olduğundan..
Kart ona emanetti.. Ona da sahip çıkamadı..Gösterebildiği bir mahcubiyet yok sonrasında.. Sorduğu da yok.. Boş boş bakışmak yerine bunları konuşsalar olmuyor..
Eline verilen kağıdı okumadı.. Ki sana düşmanlık gösteren canına kast eden biri vermiş eline.. Zuhal kim?.. Emanet yeğeni için yapılan evlilikten imzalanmayan kağıt uğruna vazgeçecek kadar kendi "fikrine" sahip değil.. Kendin hazırlat,şartlarını kendin koy ben de tamam, olması gerektiği gibi diyeyim..
Seher'e bir "sır" emanet edildi.. Olur olmaz yerde söyleyip duruyor.. Diline sahip çıkamıyor .. Yaman'da öyle gerçi..
Canı emanet.. Ona da sahip çıkamıyor.. Kaç defa ölümden döndü.. Kendi canına kast eden Zuhal için "o giderse ben de giderim" demesini bekleyecek kadar umudu kestim kendisinden.. Sormaz bile neden kovulduğunu.. Ben bu karakterden bir çocuğa hem de emanet bir çocuğa göz kulak olmasını nasıl bekleyeyim.. Kendi hemcinslerimin bir tarafı bu kadar kötü bir tarafı bu kadar aklı geri izlemek zor geliyor bir yerden sonra.. Kızmayın bana ama Yaman Seher mi güdecek başına bir şey gelmesin diye bile içimden geçirdim sinirle

.. Gibi gibi

..
.."İyi insan, aklından hiç kötülük geçirmeyen saf insan degildir .. İyi insan, her şeyin farkında olup iyiliği tercih edendir.." sözünü doğru bulurum, bu yapımın senaristleri pek bilmiyor anlaşılan..
Ben sosyal medyada yorum fazla okumuyorum,bir zaman sonra gerçek-kurgu karıştırmaya başlanınca sevmedim.. Bize takılan isimleri burda yazılınca öğrendim.. Sadece bir kere "aptal aptal bakıyor oyuncular ,izleyende aptal" diye okumuştum.. Ne yapalım "dahi" doğmamak bizim suçumuz değil

..
Neyse.. Gününüz güzel geçsin

..
Yer imleri