Merhaba
Öncelikle sevgili yedel, sevgili datakan çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyilesmeniz dileğiyle...
Yedel gerçekten yazmak gelmiyor içimden tanıyorsun beni . En çok ben koptum galiba. Hayal kırıklığım hat safhada. Ama bu gemiyi terketmem. Yazıcı tayfa olarak değil , okuyucu tayfa olarak hep aranızdayım(yazıcı tayfa B.Y.O mıydı? Yazamayan tayfa... Burdaki, sosyal medyadaki yazanlar kesinlikle daha iyi). Diziyi izlemekten hiç vazgeçmiyorum. Bendeki aşk olmasa çoktan bırakmıştım.
Bu dosya olayını haddinden fazla uzattılar. Ekleme sahnelerle duygu yoğunluğunu yaşayamadık. Evlensinler kaçmalar, kovalamalar başlasın dedik bu kadar kötü senaryolarla karşımıza çıkacaklarını düşünemedik. Biri cesurken diğeri korkak, biri korkakken diğeri cesur. Aynı zamanlama olmadığı gibi Yaman'ın emir kipiyle söylediği onca şey varken aşkta bu kadar tutuk. Karakterleri zayıflatmaktan başka hiçbirşey yok ortada.
Ben de Yaman'ın zerre inanacagını düşünmüyorum. Şüphe dahi duysa bendeki Yaman' ı öldürürler. Artık ortaya çıksada şu mesele kapansa. Baydı artık. O kadar Nedim'in bulacağına inanmışken onun da düşündüğüm gibi biri çıkmaması üzdü.Cenger ? Evde entrikanın alası dönüyor haberi yok. Hani zeki adamlardı. Ziya abi de çıkması şaşırtmaca belki ama ben de bir heyecan yaratmadı.
Sevgili asiyann yine muhteşem yazmışsın. Arif babanın sözlerini hatırlamak ne iyi geldi. Fragman en ufacık merak uyandırmıyor. Çiftim var ama ruhu yok. Aksiyon bekliyorum. Ben yine güzel yazılarınızı okumaya devam edeceğim. Sizinleyim. Burada olmak diziden daha çok keyif veriyor.
Kendinize iyi bakın . Selam ve sevgiler herkese.
Yer imleri