Selam herkese!
Uzun zamandir yazamiyordum buraya... öncelikle imzalar ve tüm calismalar cok güzel olmus çeşm-inazcim, Kara_Esreff, kv_fan, Lazkizi-61
hepinizin ellerine saglik :good:
Ayrica tatlicadi91 imzalarda banada yer verdigin icin ayrica cok tesekkür ederim canim :img-wink:
Gelelim dün aksamki bölüm yorumuma...
Akidisleeee tutmayiverin beni ben vuruvecem bu halimeyi gariiiii!![]()
Ya bir insan bu kadar riyakar, yalanci, fesat ve fitne olabilir mi? Kadin resmen disi seytan!
Bide bas bas "eskiyaaa eskiyaaa" diye bagirmadi mi sinirden televizyona biseyler firlatacaktim!!!!!
Huriye tokadi yapistirdi ya nasil icimin yaglari eredi anlatamam... keske bi tane benim icinde patlatsaydi!!!!!!!
Keske harun da bogsaydi onu...geberip gitseydi... pis cadi!!!!
Bu uguru da öldürecem pislik herif sevdaya takti kafayi simdi de... ya vallahi hasta olacam bunlarin yüzünden! imgdrag
Su sirmayla oguz da bi evlenemediler kardesim yaaa... yeter yani artik vuslata ersinler... kiyin bi yildirim nikahi siz rahat ben rahat yaw!
Bu sinem de cok oldu artik... hala akli fikri oguz da... ismail ayagina gelmis iste daha ne istiyosun??
Gelelim fikrete... gram acimiyom ona gram!!!!
Oh oluyor sürünsün öyle!
Gül gibi aliyemin kiymetini bilemedi bide utanmadan namik hocaya iftira atiyor... rezil adam!bide vuracak adami... elin kolun ayaklarin gibi tutulsun insallah emi!
Kurban amcaya cok kizdim neden mi... yaw ne güzel hamza huriyenin söyledikleriyle bilenmisti eve gidip o halime denen cadalozun agzini burnunu kiracakti bende ekran basinda ahanda böööyle göbek atacaktim :bella
Ama kurban emmi hamzayi yumusatti eve gitti agzini bicak acmadi...
Ah kurban amca yaaaa!![]()
Oysa ne güzel hamza halimeyi dövecek diye seviniyodum yaws... sevincim kursagimda kaldi iyi mi... :icon_sorr
Sevda da iyi yapti harunla baristi... ugur felegini sasirdi ugur mort oldu mortttt :img-hyste hele halime.... gözleri fal tasi gibi acildi... ohhhhh iyi oldu amaaaan yandannnnnnnn 80...90...100 :bella:img-hyste
Yer imleri