qizemmm Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar efendim!
Bu yorumum tamamen kıskançlık, fitne-fücur ve bilumum haset içermektedir. Ve de tamamen goygoycu bir haldeyim şuan. Tutmayın küçük enişteyi! :img-hyste
Şakası bir yana çok seviyorum ben bu başlığı uzaktan okumayı falan. Cansınız hepiniz. BBS başlığının tatlılığını hissettim şuanda.
Fatmanur ile Mukaddes yorum yapıyor, uzaktan izliyorum. Bastılar bana anacığım, imam efendiyi kıskandım, gazuğu kıskandım, amozonu kıskandım,
kuş yürekliyi kıskandım, arkasından binlerce laflar attığım gazukla cumaşkimi olunca da hemen aslında bu çok tatttlı bir şey ya diyerek U dönüşünün alasını yaptığım uzun saçlı radyocu uşağı bile kıskandım ulan! :img-tomat
(Ve Aleyküm Selam Güllerin İçinden Mukaddes'im!)
Beni de şey yapsanıza ya la Poyraz'ın kıskançlık bakışları uzmanlığı ana dalından? E, Mukaddes bilir, onun o bakışları KALP ben.
Bu arada burada da nasıl bir ayrılık manyağı olduğumu söylemeden geçmeyeceğim. Poyraz'la Zeyno ayrıldı dediler bana, ben bir sevin,
bir mutlu ol. Ayrılanlar sevgili durumunu seviyorum ama ben ne yapayım. İtiraf etmem gerekirse de son bölümü tam olarak izlemedim. Yeni bölüm yayımlanacak ben hala izleyeceğim. Ama izleyeceğim yani.
Bu yorumu da Halil Sezai dinlerken yaptım. Kafası kendinden güzel oluşu ondandır efendim.
Yeni başlık hayırlı uğurlu güzelli olsun o vakit. Sevgiler, saygılar!:love01:
Seren diye isim vardı yahu, gemi direği demek. O olsun mu. Olsun hadi. :img-hyste
Yer imleri