selaaammmm ,
sondan bir önceki DİĞER YARIM gününe geldik işte...ah be dilek'cim , artık saatleri saymıyorum ...zaman hiiiç geçmesin istiyorum ...ama bölümü izlemek için , nayinolarımı doyasıya izleyip hafızama iyice nakşetmek için de bir an önce akşam olsun diyorum...karmakarışık bir ruh dünyasının içinde boğuşup duruyorummm:icon_sorr başım da galiba bu nedenle bu kadar inatçı bir ağrıyla zonk zonk zonkluyor...geçmedi , geçmeyecek gibi de ...ilaç da kullanmadım...sevmem ama , kullanmak zorunda kalacağım sanırım..
neyse , bakın ne buldum...
Diğer Yarım final evi ... Kim yaşayacak yada kime ziyaret acabaaa ??
sanırım fikrim geldi...ilk önce anlamamıştım ama ,burası kimin olabilir...kim yaşayabilir burada diye şaşırmıştım...merhametten o kadar bahsettim ki herhalde bu ev sermet 'in denizden kaçıp geldiği ve tüm gece soğukta üzeri açık yatarak hasta olduğu ev...Alpler canikom daha iyi analiz eder :img-wink:
bu evvvvv , sabri hocamızın trabzondaki babadan kalma evleri ...içimden geçen ise poyraz'ın zeynebi oraya götürmüş olması :happy0064 bu da demektir ki annemizin mezarını ziyaret edeceğiz...eğer öyleyse Eda hanımlar kocaman bir teşekkürü daha hak etmiş olacaklar...demek ki okudular , öğrendiler buradaki canikoların bunu çok sitediğini ve unutmadılar , kırmadılar canikoları böyle bir sahne de iliştiriverdiler senaryoya :happy0064 düğünden önce mi sonra mı acaba ? sonradır muhtemelen..
n diyorsunuz canikolar ? var mı bir fikriniz ?
Yer imleri