Arkadaşlar daha önce aynı başlıkta bir anket daha açmıştım. Ancak bu sefer biraz daha detaya girmem gerekiyor çünkü ben radyo televizyon bölümü öğrencisiyim bu hazırladığım anketin sonuçları bnm bi dersi vermem için hayati önem taşıyor ve konu diziler olunca da en sağlıklı sonucu burdan alacağımı düşündüm. Sizden ricam diğer anketlerden farklı olarak burada her şık hakkındaki fikrinizi belirtmeniz yani aşağıdaki tabloyu cevabınıza kopyalayıp konusu bnce dizi için çok önemlidir diyosanız örneğin TK(+) 'nin altına ya bi x ya da + filan koyun ya da dizi müziğinin çok da önemli olmadığını düşünüyor, olsa olmasa da olur diyorsanız Katılmıyorumu işaretleyin. Diğerlerinden daha zahmetli olduğunun farkındayım ancak bu ankete göstereceğiniz ilgi benim için gerçekten önemli.Ayrıca anketi doldururken yaşınızı eğitim durumunuzu cinsiyet ve mesleğinizi de belirtirseniz çok sevinirim çünkü bu bitakım belirleyici özelliklere ihtiyacım olacak. Buarada TK(+) tamamen Katılıyorum T.K (-) tamamen katılmıyorum anlamına geliyor. Şimdiden herkese teşekkür ederim ve tekrar ediyorum biraz zaman alıyo biliyorum ama lütfen bikaç dakika ayırın![]()
(Sorularımızı geliştirmenin araştırma için daha faydalı olacağını düşündük.)
Yaşınız
Cinsiyetiniz
Eğitim Durumunuz
Mesleğiniz
Evinizde televizyon var mı?
(cevabınız hayır ise bir sonraki soruyu atlayınız)
Evinizdeki televizyon sayısı
Tercih ettiğiniz dizi türü hangisidir? (birden fazla şık işaretleyebilirsiniz)Drama Sit-com Polisiye
Günde kaç saat televizyon izliyorsunuz?
0-3 saat / 3-6 saat / 6 saatten fazla
Takip ettiğiniz
dizi sayısı 0-2 / 2-4 / 5’ten fazla
T.K. (+) K (+) F.Y. K (-) T.K (-)
- Oyuncu kadrosu diziyi izlememde etkilidir.
- Konusu diziyi izlememde etkilidir.
- Yapımcı (şirket ya da kişi) diziyi izlememde etkilidir.
- Yönetmeni diziyi izlememde etkilidir.
- Senaristi diziyi izlememde etkilidir.
- Yayınlandığı kanal diziyi izlememde etkilidir.
- Yayın saati diziyi izlememde etkilidir.
- Yayınlandığı gün diziyi izlememde etkilidir.
- Tanıtımının iyi yapılmış olması diziyi izlememde etkilidir.
- Fragmanın sıkça dönmesi diziyi
izlememde etkilidir.
- Dizide kullanılan müzikler diziyi izlememde etkilidir.
- Dizi oyuncularının özel hayatlarında yaşadıkları olayların basında sansasyon yaratması diziyi izlememde etkilidir.
- Senaryonun yabancı bir diziden uyarlama olması diziyi izlememde etkilidir.
- Dizinin yerli yapım olması diziyi izlememde etkilidir.
- Dizinin başrol oyuncularından herhangi birinin ayrılması ya da değişmesi diziyi izlememde etkilidir.
- Takip ettiğim dizinin uzun reklam kuşakları ilgimin başka bir kanaldaki diziye kaymasına sebep olmaktadır.
* T.K (+) Tamamen Katılıyorum * K (-) Katılmıyorum
* K(+) Katılıyorum * T.K (-) Tamamen Katılmıyorum
* F.Y Fikrim Yok
Yer imleri