slm arkadaslar bende geldim.. özet geldi mi? son durumlar ne bi kisa özet alabilir miyim? bu arada bekir-melike simdi beraberler mi diiller mi? anlamadim..
slm arkadaslar bende geldim.. özet geldi mi? son durumlar ne bi kisa özet alabilir miyim? bu arada bekir-melike simdi beraberler mi diiller mi? anlamadim..
iki haftadır nete girmiyorum o yüzden hiç bir yorumu okumadm. doktorların iki bölümünüde izledim bence oldukça güzel bir dizi.olayları abartmadan gerçeğe yakın şekilde anlatmaya çalışıyorlar. ama bir bölümünü izlemesem allahım bu bölümde ne oldu diye meraktan çatlıcam bir dizi değil.bide kim ne derse desin Yasemin ve Kutsi berbat bi ikili. bu arada başrol yasemin,in bu kabak gibi ortada ama işimler yazılıyoken aysunu önce yazıyolar çok garibime gitti dğrusu.
önceki sayfalarda okuduğuma göre greyste leventle aynı karakterde olan kişinin karısı varmış ama ben leventin olduğunu sanmıyorum çünkü karısı olsa elaya aşık bile olsa mesafeli olurdu bu kadar belli etmezdi ben samıyorum karısı olduğunu çünkü levent biraz elayı tanıdıysa bilir karısı olan biriyle onun olamayacağını
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri