Bu yaz izlediğim,çok hoş bir filmdi diğer romantik komedilerden farklı bir senaryosu vardı bana göre,salt aşk değil yani.
Gerard ile Katherine'nin uyumu zaten filmi izlemek için başlı başına bir neden.:img-in_lo
Bu yaz izlediğim,çok hoş bir filmdi diğer romantik komedilerden farklı bir senaryosu vardı bana göre,salt aşk değil yani.
Gerard ile Katherine'nin uyumu zaten filmi izlemek için başlı başına bir neden.:img-in_lo
ay muhteşem bir film kaç kere izledim bilmiyorum ama yine aynı keyifle izlerim iki oyuncuya da hayranım zaten uyumları da harika olmuş avartarlar çalışmalar ve imzalar süper olmuş ellerinize emeğinize sağlık
film 2009 da vzyona girmiş benim filmin varlığından haberim yoktu kendimden utanıorumsofa
sıradan bir romantik komedi değildi bşkaydı bu film gerard ve katherine harikaydı:img-in_lo izlerken o kadar eğlendim ki tekrar izlesem yine de aynı keyfi alırım:img-in_lo
çalışmalarınız çok güzel:img-eat:
Çok güzel filmdi ya bayıldım:img-winkiğer romantik komediler gibi değildi sanki nasıl anlatsam farklı bir havası var bu filmin.Kaç kere izlersem izleyeyim bıkmıyorum.Tanıdıklarıma falan izletiyorum onlar izlerken ben de tekrar tekrar izliyorum.Tabi tanıdıklarım dediklerim yaşıtlarım ve hemcinsim olanlar
Eğer yanınızda büyükleriniz varsa stres olabilirsiniz filmi izlerken o yüzden eğer henüz izlemediyseniz yalnızken izleyin derim:img-hyste
Bu filmi annem ile izlemiştik. Gerçekten kahkahalara boğulduğumuz bir filmdi. Aklıma geldi, bakın yine gülüyorum.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri