aa evet melisim şimdi hatırladımo sahneyide çok merak ediyorum.ece demiri öpünce neler olucaktı acaba?parkta yaşananlar?.. daha bi sürü merak ettiğimiz şey vardı ama yarım kaldı:icon_sorrkeşke o çekilen bölüm yayınlansa ama çok zor.
aa evet melisim şimdi hatırladımo sahneyide çok merak ediyorum.ece demiri öpünce neler olucaktı acaba?parkta yaşananlar?.. daha bi sürü merak ettiğimiz şey vardı ama yarım kaldı:icon_sorrkeşke o çekilen bölüm yayınlansa ama çok zor.
Belkide Kanal 1'in en çok şans vermeyi hak edilen dizisiydi...
Yeni bölümleri bekliyorum ben hala daha...
Dizinin çekimleri bitmiştir ama ellerindeki bölümler duruyordur. Kanal tanıtımını verdiği bölümü vermemekle büyük bir ayıp yaptı...
Zaten TV kumandalarında yer edememişti şimdi iyice düştü kumandalardan... Ama kanalın yaptığını asla unutmayacağım!
El Gibi'ye sadece bir şans vermeleri yeterdi bence...
ya zaten kanal 1 deki yayınlanan ilk bölümün tanıtımı çok yapılmamıştı bu yüzden kimse dizinin kanal 1 e gittiğini bilbiyodubirazcıkdaha çok tanıtım yapılsaydı bence daha çok reyting alıcaktı ama bari ellerindeki bölümleri yayınlasalardı ve en çok merak ettiğim bölümdü bu bölüm bari bu bölümü yayınlasalardı:img-cray:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri