9. bölüm kesinlikle en güzel bölümlerdendi hele o kafede konuştukları sahne mükemmeldi. murat yavaş yavaş yola geliyro zeynepte hatasını anlıycaktır sonunda beni korkutan gökan sinir oluyorum şu adama koydu kafaya evlencek zeyneple hele gökan kapıya geldiğinde muratın tepkisi çok hoştu. çok güldüm tabi rabianın nişanlısı [adı neydi onun ya] ve kürşatın sahneleri çok hoştu acayip güldüm sesimizi duydular ve yan karekterlere önem vermeye başladılar sırada saklı kalmış aşklar var
hele zeyneple muratın pansuman sahnesi çok hoştu pamuğu rabianın elinden aldı ya zeynep ben mest tabi.
beni en çok etkiliyen muratın buğraya onu ilgilendiren tekşey çocuğunun babası olmam dedi yani o artık beni sevmiyor ben onun için sadece onun çocuğunun babasıyım dedi de kadın her önüne geleni öpüyo heralde sokakta muratta anlıycak sonunda zeynebin onu sevdiğini bi de rabia ve gökan anlasa daha mutlu olucam
önümüzdeki hafta rabia ve zeynebin rekabetini izliycez galiba tabi murat ve rabia motorla bir sorun yaşamazsa o soygun sahnesi biraz zorlama olmuş sanki hani boncuk zeynebi sevsin diye yapıştırma gibi durmuş ama bana öyle gelmiş te olabilir
bence murat herşeye rağmen yarışa çıkmalı belki önemsiz bir kaza geçirmeli ve zeynebin onun için ne kadar endişelendiğini görmeli hem bu zeyneple boncuğu da yakınlaştıracaktır ya da en azın dan meşhur kaza sahnesini hatırlatan birşeyler yaşayabilirler hem nerde bizim geri dönüşlerimiz vermiyorlar kaç haftadır neyse çok uzatmışım yine :img-in_lo
şöyle böyle....
aslında olabilir çünkü zeyneple muratın arası giderek düzelmeye başladı ve eğer 39 bölüm olucaksa bozulması lazım(ay neriman köksal gibi oldum aşıkları ayırmaya çalışıyorum:img-hyste ) bence zeynep onaylamsa da ses çıkarmıycaktır muratın yarışmasına kafaya koydu çünkü murat ben ce yarışmak istemesinin altında biraz da zeynep var o kazadan önceki mutlu günlerine dönmek istiyor murat zeynep o yarışırken ona aşıktı falan şampiyondu önemli biriydi falan ya tabi boncuk ta büyük faktör
şöyle böyle....
Zeynep daha fazla karşı çıkmaz herhalde, ama Murat bu zamana kadar ayrılmalarının temelinde yarışları bırakmaması olduğunu anlamadıysa pes yani.
Tamam maddi sebepler filan olduğunu anladık. Başka türlü yakın bir gelir elde edemediğini de söylediler.
O zaman kendine yediremediği şeyi bu zamanda nasıl aşacak merak konusu, Murat'ın yarışmak dışında bir iş yaptırmaları gerekiyor bence. İyi gelir getiren. Formula'ya pit görevlisi yapsınlar diyeceğim de onu da kendine yediremez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri