ipekaziz Nickli Üyeden Alıntı
Ya üçüncü alternatif?
Sanem herşeyi Can’a anlatsaydı, birlikte bir çözüm arasalardı?
Can’ı nerden kurtaracaktı?
Bir gecelik nezarethane eziyetinden mi?
Sanem ilk yaptığı hatadan ders alsaydı olmaz mıydı?
Ben geçen sefer söylediğim yalandan sonra Can’ı kaybetmiştim, tekrar o riske giremem, ne olacaksa olsun deseydi?
Haydi demedi, hiç ikna değilim ama mecbur kaldı, kokuyu verdi...peki sonra eline geçen bir dolu fırsatta Can’a itiraf edemez miydi?
Sanem korkak ve zayıf bir karakter....kesinlikle yaptıkları ile yüzleşecek olgunlukta değil...asla
En kızdığım şeydir : yalanı sakladığın gibi, bir de sevdiğin adamın bu yalanı kel alaka bir üçüncü şahıstan duymasına sebep oluyorsun....geçip karşısına aslan gibi anlatmıyor, anlatamıyorsun...kafanı deve kuşu gibi kuma gömüyor, sonra da Can sana kızdığında kırılma hakkını buluyorsun kendinde....ne güzel yaaa…
Biraz güçlü olsana....Can’ın karşısına geçip, ben sana söylemeye niyetlendim, ama, her seferinde bir şey oldu ve ben senin beni asla affetmeyeceğinden korktum desene....sanıyor musunuz ki gelecek bölüm Sanem böyle olgun bir konuşma yapacak Can’a...yooooo nerdeeeee...saçma sapan kaçma-kovalamaca....Ağva’daki otele gidip komilerle, otel görevlileriyle komik olduğunu sandığı şakalaşmalar, spor yaparken itişme kakışma...Can’ı kıskanma,Can’a sırnaşma vs...vs....sonra Can olumsuz cevap verince de ahhh Sanem, vah Sanem....elinden geleni yaptı ama Can kıza kötü davrandı
Yok ben almayayım....böyle saçma sapan kadın karakterler benim içimi şişiriyor...ve tabii zaten ukala ve kendini beğenmiş olan erkek karakterlerin de egosunu ve kaslarını... 😊
Yer imleri