Çok uyanık gördüm seni Filinta'cığım :img-haha: Neyse ben karışmayayım bu işe nasıl olsa herkesin hayalinde bir Kadim, bir Serhat (Birde Boran) var değil? :icon_whis:img-in_lo
Sevgili Sycamore,
Çok haklısın bu konuda... Yürekte güzellik olmayınca, yüz güzelliği pek işe yaramıyor ne yazık ki...(Ki bence fragmandaki o kız bulanık Berraksa (Filinta'm çok yaşa:) ) eğer bence güzel değil. Mimiklerinden bile nefret akıyordu. Hani yüreğindeki siyahlık yüzüne vurmuş gibiydi :hıh )
Aynı şekilde Nedim için de geçerli bu güzellik durumu. Bence Nedim de kendi çapında yakışıklı sayılır ama yüreğindeki nefret ve kötülük gittikçe daha çok yüzüne yansıyor... Bu durumda küçük farenin devreye girmesini bekliyorum ben... Nedim'i değiştirebilecek ilk şey abisiyle yüzleşmek, ikincisi de Küçük Fareye duyacağı aşk(Bu arada Küçük Fare'nin ismi uçup gitti aklımdan Eylül müydü yoksa Elif miydi unuttum o yüzden Nedim'in ifadesini yazdım, yanlış anlaşılma olmasın
)
Gerçekten bir çırpıda Debbie ve Nedim olayını çözüyorlar ise dizi hangi yöne gidiyor acep? Acaba sürpriz bir yöne doğru mu gidiyoruz ki? :img-in_lo
Sevgilerimle...
Yer imleri