Bu bölüm gerçekten o kadar sıkıldım ki. Doğru dürüst takip etmedim bile. Toplasan 10 dakika etmeyecek YağHaz sahneleri mi yoksa o kısacık sahnelerin de sürekli bölünmesi mi.. Kısacası darallardan daral beğen.
Fragman güzel ama tek YağHaz sahnesi fragmandakiler olursa şaşırmam. Biz bölümde yine Yasin Selin Ece’yle boğulabiliriz. EcYas da artık ilgimi çekmiyor; aksine izlerken fenalık geçiriyorum. En azından Hazım ve Ece boşansın.
Gökhan, Yaso ve Ömrüm de bu bölüm azdı. Bu kadar sıkıcı bölüm sonrası reytinglere şaşmamak lazım.
Evlatlık mevzusu o kadar uzadı ki artık merak bile etmiyoruz. Ama anlamadığım bir şekilde evlatlık kim hala açıklanmıyor. Umarım Kerime’den alınan çocuk ölmüştür ve hiçbiri Kerime’nin çocuğu değildir. Kerime anneliği hak etmiyor. Buldumcuk mu oldu psikopata mı bağladı bilmiyorum ama Yağız’a sarmaz umarım. Eğer çocuk ölmediyse de umarım Sinan’dır ve bu zamana kadar izlediğimiz sahneler bir amaca hizmet eder.
Yağız’ın bölüm boyunca saf yerine konmasına ben sinirlendim Yağız nasıl sabretti bilmiyorum. Ben Yağız’ın yerinde olsam kimseye söylemeden Amerika’ya kaçardım. Yağız da bundan sonra gerekli tepkiyi verir umarım.
Söyleye söyleye Hazan’ın sorgulamaya başlamasını gördük şükür. Tabi bunu adi olarak sorgulamasını istemezdim ama bu da yeter. Farah gelince daha beter hallerini görürüz diye umuyorum.
Yer imleri