Evlatlık konusunda kafam çok karışık. Bir yandan Yağız’ın çıkmasını istiyorum. Çünkü Hazım’la hesaplaşmasını, duygularının tahmin edilemez değişimini izlemek çok güzel olacaktır. Sinan’ın vereceği tepkiler az çok tahmin edilebilir. Bu yüzden Sinan’ı izlemek yerine Yağız’ı izlemeyi tercih ederim. Ancak bir yandan da Yağız’ın Kerime’nin oğlu olmasını istemiyorum. Yağız’ın asaleti Sevinç Hanım’a o kadar benziyor ki :img-in_lo
Acaba evlatlık Gökhan olabilir mi? Zaten video’da da Gökhan’ın babasıyla ilgili söylediği sözlerden sonra bir şüphe duymuştum. Eğer evlatlık Gökhan’sa Gökhan da o duyguyu çok güzel yansıtacaktır. Yasemin de en çok istediği şeyle imtihan olacak böylece. Gökhan’ın bir Egemen olmadığı gerçeğiyle yüzleşecek belki de.
Bir de fiziksel görünüş meselesi var. Gökhan ve Yağız birbirlerine ve Sevinç Hanım’a çok benziyor. Sinan ise Kerime’ye benziyor. Bilmiyorum senarist evlatlık olarak kimi düşündü, sonra bir değişikliğe gider mi. Sezon sonuna kadar bu meseleyi öğrenemeyeceğiz sanırım. Fragmanda Sinan’ın Kerime’yi duyduğu bir sahne var ama bence fragman yanıltmacası. Sinan’dan önce Yağız öğrenecek bu meseleyi. Çünkü en çok sorgulayan, Hazan’ı ve Kerime’yi sıkıştıran kişi Yağız.
Hazan’ın bunu kendisinden sakladığı için Yağız büyük bir hayalkırıklığı yaşayacaktır. Bu yüzden Yağız Hazan’a ciddi bir mesafe koyabilir. Her şeye rağmen Yağız’a destek olmak isteyen Hazan ama Hazan’ı kendisinden uzak tutan Yağız Egemen :img-in_lo
Yer imleri