Diziden begendigimiz replikleri ve dizi ile ilgili senaryoları burdan paylasalim arkadaslar...:img-wink:
Diziden begendigimiz replikleri ve dizi ile ilgili senaryoları burdan paylasalim arkadaslar...:img-wink:
Konu NATY&FACU tarafından (15-03-13 Saat 16:34:00 ) değiştirilmiştir.
Zehra-(Özgür'e)küçükken hep gülerdin sen biliyormusun, sonra büyüdükçe gördüklerine dayanamadın, hayat fazla geldi sana...!
çok beğendim bu repliği yarın izleyince görücez devamı vardır inşallah.:img-grin2
İmzanızda birden fazla resim kullanılması kurallara aykırıdır. Lütfen imza kurallarını okuyunuz.
DiziFilm Yönetimi
*4.Bölümden replikler*....
Zehra:
"Bazen anne babalar çocukları şımarmasın diye,onları ne kadar çok sevdiklerini söylemez.Ben de öyle yaptım ama senden ayrı kalınca sevgilerin ertelenmemesi gerektiğini anladım.Mesela bebekliğinden hiç bahsetmedim ben sana.öyle tatlı bir bebektin ki.O kadar güzel kokardın ki seni kokladıkça iyiki doğmuşum iyiki gelmişim bu hayata derdim.
Küçükken hep gülerdin sen biliyomusun ?Konuşurken,düşünce,uyurken, hep gülerdin.Sonra büyüdükçe gördüklerine dayanamadın.
Hayat fazla geldi sana !
Senden tek bir isteğim var.içini temiz tut.Ruhunda çocukluğundan ne kaldıysa temiz tut.çünkü bir gün herşey düzelecek.üzerimize yağan yağmur,kar,fırtına ne varsa dinecek.içini temiz tut oğlum.
çünkü bir gün herşey düzeldiğinde,içinde kalan temiz yerlerine ihtiyacın olacak.
Seni yüreğimin en korunaklı yerinde saklıyorum oğlum..."
--------------------------------------------------------------------------
4.bölümdenn replikk
gülendam we özgürün nezarethanedeki son knouşması
gülendam: (böğreği uzatır) al ye bakalım
özgür:geç kaldın çıkıyomuşum birazdan
gülendam:geri alıyım istiyosan
özgür:sanada şaka yapılmıyo ha kekmi bu
gülendam:hayır efendim börekbiraz fazla pişmiş nolucak
özgür:tamam tamam çok teşekkür ederim
gülendam:nolucak canım biz her gün yapıyoruz börek ne varki ee nasıl gidiyo (burada ne dediğini anlamadım hapis dio heralde)hapis hayatı
özgür:eğlenceli aslında
gülendam:sen arada bir gir istiyosan
özgür:dur bak bekle (kolyeyi getirir)bak bunu ben yaptım
gülendam:aa çok güzel annenemi vericeksin
özgür:yok çok güzel bi kıza vericem
gülendam:öylemi kimmiş bakalım o kız
özgür:sen tanımassın benim için çok özel olan birisi
gülendam: (üzülerek) neyse benm gitmem lazım:sad53:
özgür:hala arkadaşız dimi
gülendam:tabi
özgür:ben burdan çıktıktan sonra görüşürüz
gülendam görüşürüz
Konu Dilara03 tarafından (03-10-07 Saat 23:03:14 ) değiştirilmiştir.
5.bölüm fragman replikleriii
nefise(mehmet aliye):yuvan çöküyo farkındamısın dirhem dirhem büyüttüğümüz ne varsa elimizden akıp gidiyo gerçekten değermi
----------------
gülandamın ablası(başkanın yardımcısına):galiba hamileyim
--------------------
başkan yardımcısı:nefise hanım
nefise(bi tokat patlatır):bana bak kızımın bi damla gözyaşı için bütük dünyayı yıkarım haberin olsun anladınmı
--------------
gülendam:savaş biz evlendik ilk sen duy istedik
-------
özgür(zehraya):anne anne ben dayanamıyorum yapamıcam anne yardım et yoksa yeniden başlıcam yardım et
özgür(gülendama cep telefonuyla):başarıcamm seni düşünerek başarıcam
-------------
özgür(zehraya):bu geceyi atlatmam lazım mutlaka yanımda ol anne
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri