Ali ilk sezon var mıydı ya?:img-hyste Ay ben ne izledim acaba? İlk bölümden beri var mı o? Çok oldu birkaç bölüme öyle bir baktıydım ama yer etmemiş demek. Hain çocuğu hatırlıyorum. Bir kankaları daha vardı evet. Ali miydi o?:img-hyste Bekri de benim için yeni:)
Mustafa'ya, Osmanlı'nın sevgilisi Filinta Mustafa'ya? Küstün? Niye sebep? Leyla mı? Mustafa'nın kalbi Leyla'nın göründüğü gibi olmadığını herkesten önce sezmiş. Adamda gönül gözü var. Ne dedi Ali'ye? Kalbimin bütün kapılarını Leyla'ya kapatan bir şey var. Hissi kablel vuku oldu çocuğa taaa en başından beri. Aferin Mustafa'ma o hain kadına gönül vermedi demiyorsun da gönül koyuyorsun. Pessss:img-hyste
Peki spoiler ver biraz. Bunlar hiç kavuşuyor mu ki? Mıstıfa buna sefyom seni diyor mu? Demeden ölürse gider ben senaristi boğarım:img-hyste
Edit: Farah'ın arkasından bakakalmak Mustafa'nın adeta hobisi olmuş. 42'de Leyla'yı kurtarıyorlar. Mecbur sarılıyor karısına. Farah içli içli bakıp uzaklaşıyor. Beyimiz yine arkasından bir saat bakarak oluyor. Karısına sarılırken Farah'a kitlenmiş olması bana bile yuh dedirtecek oluyor ki karısını bırakıyor hemen. Aldı mesajımı o Mustafa:))))
Hain şehzadeye şifa arıyorlar. Allah bunlara şifa versin. Saf mısınız arkadaş?:img-hyste Miloş'un tırnağı olamaz bunlar. Efendi Cemil'i de iyi gazlıyorlar vay sen nasıl bir dehaymışsın falan diye. Patlayacak mı bu? Öyle hissediyorum:img-hyste Leyla kadar dadıya da kılım. Kazık kadar kadınların dadıyla gezmelerine daha da kılım:img-hyste
Yer imleri