17.10.2015
23.05.2018
Ben de çoğu kere karşılaştım ancak bakınız siz kopyalayıp yapıştırmışsınız bana nedense böyle olayı kopyalayıp yapıştırma olayı imkansız sanki yasaklanmış gibi görünüyor en son dün oldu böylesi hatta bir mesaj eklemiştim ve cevapla butonuna bastığımda bana bu yazı grubu çıktı kendimce hala yenilikler yapılıyor onun için olsa gerek dedim,
Keepintouch
sizin yazınızın kopyası çıktı ben onu demiyorum, dediğim şu ki bazen birkaç paragraflık yazı hazırlıyorum bir Word dosyama kendi bilgisayarımda bu alanda fazla süre kalmamak için alanı uzun süre işgal etmemek için diyelim sonra o yazımı copy yaparak sitemize paste yapmak istediğimde kabul etmiyor olay bu,
diğer andan başka bir amaç is sitede uzun süre yazı yazınca siliyor1. de yazıları site veriy aşağıdaki butona basınca 2 kere olunca site sonuncuyu değil1.düzeltmeyi veriyor böyle akslıkarı önlemek için derim
Konu itouch tarafından (15-08-18 Saat 17:03:26 ) değiştirilmiştir.
Keepintouch
MerhabaBurayı çok sık rahatsız etmiyorumdur umarım.....
Bende bir bildirim takılı kaldı. Yukarda rahatsızlık veriyor. Oysaki o bildirimi görüntüledim... yani gitmesi gerekyordu. Ama halen orda duruyor ve sinirimi bozuyor.Onu temizlemenin bir yolu var mıdır acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri