18. bölüm
Seyhan: Allahım ne kâbus bir duyguymuş Aslı rüzgârın yüzüme vurmasını özlemişim az daha kalsaydım sıyırırdım herhalde
Aslı: Bizi özleyen yok galiba
Seyhan: Deli misin on gündür her an her saniye şu anı bekledim tek dayanma gücüm sendin
Aslı: Seyhan bu olay planlarımızı değiştirecek mi?
Seyhan: İlk duyduğumda Sultanın kapısına dayanırdım ama o kadar kapalı kalınca sadece öfkeni değil aklını da duyabiliyorsun. Şunu anladım ki gelecek istiyorsam geçmişi bırakmak zorundayım onların beni çekmeye çalıştıkları bataklığa girmeyeceğim, benden daha fazlasını alamayacaklar Aslı tam tersine planlarımızı hızlandıracağız seni bir an önce kaçırmam lazım buradan bana kalsa yarın evlenip gidelim ama
Aslı: Ne diyorsun sen ya
Seyhan: Bana kalsa dedim karar senin
Aslı: Kaçar gibi evlenemem Seyhan annem çok üzülür her şeyi gerektiği gibi yapmalıyız. Önce beni annemlerden istemen gerekiyor, senin için zor bir durum bunu biliyorum ama annem Nedim ağabeyle evli Seyhan yani biz o insanlarla yüz yüze bakmak zorundayız, en azından nedim ağabeyle hayatımız boyunca köşe kapmaca oynayamayız annemden de vazgeçemem
Seyhan: Benim onları görmeye tahammülüm yok Aslı bunu söylememe bile gerek yok aslında dimi
Aslı: Tamam özgürlüğünün ilk anını mahvetmeyelim ben önce annemlerle konuşayım sonra seninle konuşuruz sende bu arada düşünürsün
Seyhan: Dizginleri erken kaptırdım gibi bir his doyuyor içime ama neyse
Yer imleri