Komedi dizisi aradığım için başlamıştım diziye. İlk birkaç bölüm izlemiştim ama çok sarmamıştı. Sonrasında ara verdim ve başka dizilere başladım. Diziyi satırdan çıkarmayı düşünüyordum ama bir şans daha vereyim dedim ve iyi ki de öyle yapmışım. Şu an 4.sezondayım ve acayip eğlenceli. Dizinin Türkçe dublajı olmasını da tercih ederdim ama o zamanda Cam'in o meşhur sesini, Gloria'nın muhteşem aksanını ve Phil'in tok sesini bilemezdik.
Favorim Phil. Bayılıyorum bu adamın saflığına ve özellikle de kameraya bakışlarınaGloria'nın ise aksanına bayılıyorum. Çok sempatik geliyor konuşması.
Dizide sevmediğim var mı sorusuna kesin evet diyemiyorum. Cam'in kaprisleri yıldırıyor bazen. Haley'in de dudak büzmesi ve gözlerini devirmesi
Luke'un Phil'in kopyası olması, Manny'nin herkesten daha olgun olması ve devamlı espresso içmesi, Gloria'nın devamlı Kolombiya'dan bahsetmesi, Jay'in vurdumduymaz ve duygusuz gözükmesine rağmen Gloria ve Manny'nin üzerine titremesi, Claire'nin panik atak halleri, Alex'in çok bilmişliği, Haley'nin uçuk halleri, Cam'in tüm kaprislerine Mitchell'in olgunluğu, Phil'in Dylan'a olan aşkı en sevdiğim ayrıntılar.
Gloria'nın köpek Stella'yı Jay'dan kıskandığı bölüm, köpek Stella'yı kaybedip Cam ile aradığı bölüm ve Express Noel bölümü şimdiye kadar en çok sevdiğim bölümler oldu.
Yer imleri