Yine been.
ama eğer bölüm yorumu yapmazsam içimde bir yerlerde bir şeyler patlayacak her an.
Serena'yı sevmiyorum gerçekten ama nasıl oluyorsa anlayamıyorum en sevdiğim karakter Dan olmasına rağmen vazgeçemediğim çift Dan-Serena.
Chuck'a zaten her seferinde ölüyordum bitiyordum ama annesinin ölümünü daha doğrusu babasıyla aralarının kötü olmasını Dan'e anlatırken Chuck dedim sen nesin yahu :icon_sorr
Blair'i pek sevmiyordum önceden ama şimdi forever blair gibi sözler dahi sarf edebilirim.
Hele şu Marcus-Catherine olayında sergilediği performans takdire şayandı. :img-hyste:img-hyste
en son 2x05'i izledim bıraksalar bir sezon dahi bitirebilirdim ama gecenin şu vakti gözlerim pes etti doğrusu :img-beee:
Dan'in bende yeri çok farklı bir kez daha anladım bu baştan başlama işiyle.
Şimdi ben normalde sağ elimi kullandığım için sol eliyle yemek yiyenler, yazanlar hemen dikkatimi çekiverirlerdi. Neyseeem bu çocuk var ya yemek yerken izlemeye doyamıyorum. -nekadarpiskopatabağlamışdurumdayımanlayınyani- bir insan bu kadar tatlı olur.
Zaten Jenny(ki bu kıza Blair'in yandaşlarının yanına girmeye çalışmadığı sürece)'ye zaten bayııyorum. Neyse Jenny-Rufus-Dan sahneleri favorilerimden. Zaten Rufus en king karakterlerdenŞimdi düşündüm de hepsini seviyorum ben canım :icon_sorr
georgina ve serena hariç :img-beee: hmm bir de blair'in yandaşları -osiyahsaçlıpiskopatkızaayrıbirsiniroluyorum- var.
Şimdilik bu kadar artık bilgisayarın başından kalkmalıyım bir de şimdi fark ettim gözlüklerimi de takmamışım ya.
edit:Nate'den bahsetmesem olmaz tabi. Natee çocuğum Chuck'la arkadaşlığına ve Vanessa ile ilişkine bayılıyorum. Yalnız Blair ile de yakışıyordunuz. Ama çocuk Catherine'le birlikte olmak yakıştı mı senin gibi ergene. Bazen saçmalıklarla donanmış performanslar sergiliyorsun. Bi öyle bir böyle olmuyor yani. :img-hyste
Yer imleri