bence aslan merveye hiç dikkat bile etmiyor hoşlanacagını sanmam ama merve ilgisini yavaş yavaş belli edecek aslandan çok hoşlanıyor hatta bu hoşlanma yeni degil kız adamı yedi resmen gülbaharın canını sıkacak bu merve birde ortak olduklarını ögrenince sürekli birlikte olacaklar içine kurt düşecek ve gülbahar kesinlikle seradara söyleyecek istanbula gelecekler aslanı bırakmayacak
şimdi aslan gülbahara ilgisiz davranır
yok canim kankicim yapmasin aslanimiz..
ama icime bir kuruntu dustu simdi..o serdarlar yapiyo der belki o da kiskandirmaya calisir..:)
amaa yook sanmiyorum yaa aslanimin simdi akli basinda degilki adam ruh gibi olduoyle seyleri dusunmez bence ama tavri devam edicektir gulbahara karsi..o biradim gelmedikce aslan hic gitmeyecektir..
bu siralar biraz SIKINITILI geciek maalesef
ay evet nasil bakiyordu aslana merve hanim..sinir oldum zaten o bakislara..
simdi dedigin gibi birde ortak olur bunlar mecburen olcakalr ortak kesin..iyice artar samimiyet...ama aslan istanbulda daha cok kalmali o zaman..belki bir yer degsiikligi olabilir...
gulbahar niye serdara soyleyecek ?soylerse cok sinir eder bizi..aman aslan dururken yaninda gitsin uyuz serdari cagirsin..iyice aslani cileden cikarsin..
bence serdari cagirmaz ?? mi ki..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri