sonunda bitirdim izleyip de ama ilk yarı senaristte baya dua ettim ama ikinci yarı sözlerimi geri aldım tabi özellikle mutlu son olmasına sevindim
ve tabi iyilerden göçen olmamasınada
bir ara çantacı vurulupda cenaze si kalkınca senaristin kulakları baya çınladı ama gördükkü yaşıyormuş yakışıklı kahveciadam hak etmişti mutluluğu iyi oldu ölmemesi ama anlamadığım hadi terius biliyor yaşadığınıda acep ae rin bilmiyor mu
kötüler sonunda layığını buldu özellikle tetikçi yani ölünün arkasından konuşulmaz amapekde iyi biri değildi iyi olmuş ona
ve terius la joon joon lar yine harika idiler sanki çok uzun zamandır görmemiştim onları özellikle burun öpücüğü gerçi erkek komşuda baya kıskanmış oda nasibini aldıama iş icabı terius gitti çocuklarla zaten fazla zaman harcayamazdı yinede biriki sahne güzeldi elbet
bizim ae rin ajan olmuş iyi hoşda bu kwoon neden kıs e katılmadı ki gördüğü gibi istihbarat harikakadının siteye taşındığını bile biliyorlar sende katıl saydın kwoncum her şeyi öğrenirdin
bu dizinin astlarıydı bence kıs ekibi gerçekten süperdiler vede eğlenceli özliycem kendilerini
öyle böyle güzel diziydi helede haftalık izlemek dahada güzel oldu artık yeni bir dizi bulsam
Yer imleri