Yazdığın ayrıntıları ben de fark ettim. Bana göre de Hakan Zeynep'ten etkileniyor baştan beri.. Benim demek istediğim acaba kaçak dövüşürler mi diye düşünmüş olmam

Zeynep'i bence daha çok açık ettiler. Hakan'da ise Leyla faktörü de olduğu için onu daha belirsiz gösteriyorlar.
Ayça'nın ismi Hazar'dan önce yazılıyor. Bu tabii kafa karıştırıyor. Esas kızı en başa mı yazdılar diye.. Belki bilerek yapmışlardır esas kızın Zeynep olduğunu anlamamamız için

Kendini istediği gerçeğe inandırmak isterken ben

Gerçi Zeynep karakteri daha ön planda, niye önce Ayça'nın ismini yazdılarsa.. TVD'de de Elena, Stef, Damon sıralaması vardı oyuncuların yazımında.. Ama Damon'ı canlandıran kişi üçüncü sırada yazılsa bile dizinin en birinci karakteri oldu ve Delena aşkı daha çok tuttu ve esas çift Delena oldu. Bu dizide de böyle bir şey olabilir. En çok hangi çiftin kimyası tutarsa senaristler daha sonra ona yönelebilir.
Şu da var ki yerli diziler için bir milattır

Zeynep-Hakan olursa eğer öncesinde sadece erkek karakter değil kadın karakter de başka birisiyle ilişkiye girmiş olacak

Zeynep cidden orijinal bir esas kız olacak

Zeynep'in askerleriyiz

Hep erkekler mi istediği gibi at koşturacaklar, sınırsız özgürlüğe sahip olacaklar, biraz da kadınlar hüküm sürsün

Muhafız olmak bile Zeynep'e yakışırdı

Hem Hakan'dan iyi dövüşüyor hem saçı daha güzel

Yer imleri