Bu bölüm süperdi.Emreyle Alev ayrıldı oh bea.Korkut Yasemine taktı kafayı.Korkut Yaseminle Yasemin diye geberiyo.Çok beğendim sonunda kapılarına kesinlikle Emre geldi.
Bu bölüm süperdi.Emreyle Alev ayrıldı oh bea.Korkut Yasemine taktı kafayı.Korkut Yaseminle Yasemin diye geberiyo.Çok beğendim sonunda kapılarına kesinlikle Emre geldi.
İmzanız forum kurallarına uygun değildir . İmzada resim ve yazının ayrı olarak bulunması kurallara aykırıdır .
DiziFilm Yönetimi
bye anam anam uyku tutmadı dön dön bi bakayım dedim yeni başlık açılmış süper saat 08.09:icon_whis dünkü bölüm muhteşemdi 1. bölümden daha iyidi kanımca kızların oyunculukları gelişmiş biraz korkut yine süperdi canım yasomda öyle erenin kitlendim dedği yerler çok komikti gerçekten konuşmaları bi de kapıcıya güldüm erol hocayı oynayan oyuncuyla aynı kişi oynuyo bi fazladan göbek yapmışlar adama:img-hyste neyse güzeldi ama çabuk bitti sanki yaw inşallah reytingler iyi gelir :happy0064
Konu yasecey tarafından (21-05-07 Saat 09:20:00 ) değiştirilmiştir.
.
ya dünkü bölüm hem çok komik hemde çok güzeldi.eren in kitlenmesi,korkut'un kafayı yasemin e takması...
ya bişey merak ettim.bu hepsi grubunun geçek hikyesi mi?ve yalan şarkısında erkeğin söylediği kısmı gerçekte yine muart boz mu söylüyor?bu kızların gerçek hobilerimi kendi kişisellilerimi.?
çok sordum heralde.:icon_whis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri