ya ben bu gece hep erenle barisi rüyamda gördüm anlatim size aslind acok komik
simdi eren ve bahadir hoca bi bahce gibi yerdeler baris hakkinda konusuyorlar sonra eren birden barisi yerde görtüyo yanina gidiyo bo bakiyo basi kanamis hemen hastaneye gltürüyorlar cocugu erende hep agliyodu güya bizima ilede gidiyo barisin yanina babamda bana gitmeme izin vermiyo erkegin yaninda ne isim var diye sonra erenle mert barisi hastaneden eve götürüyorlar böyle villa gibi bi eve sonra mert mutfaga gidiyo erende masaya dogru yaslaniyo basliyo aglamaya barisada gelip arkasindan sariliyo diyoki eren yapma böyle birseyim yok
sonra eren ona dogru dönüyo boynuna sariliyo sonra baris diyoki biliyorsun eren ben sana asigim sonra öpüyo onu (dudaktan):img-hyste :img-hyste
cok güzel bi rüyaydi ama benim ailenin ne isi vardi bende anlamadim :img-hyste
arkadaslar cok hizlisinizz ya...hicbirinizin yorumunu okuyamiyorum...okumaya kalksam 1 saat gecer:)
fragmani sonunda tam olarak izliyebildim...aleve ve o gruba yeni katilan kiza acayipp gicik oldum..hemen yetisirdi iddia meselesinii![]()
korkut bu bölüm yine cok komik ya...zeyneble üf üf sIktin artik sabrimi tasirdin artik demeleri cok komik ve seker olmusss:):)bence tolgahan yani attila verdi o ceki....korkut gözleri nasil degisti bi ann:img-hyste bu bölümü heyecanla beklioyrum.
yoshy yine cok tatli bu bölüm demeden gecemicemm:):)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri