bunun burda konuşulup konuşulmayacağını bende bilmiyorum ama bunu ekleyim isterseniz öneri-istek ve görüşte sevgili modlarımızdan bizi ana sayfa kriterilerini açıklamış bizide çoğunlukla burası ilgilendiriyor
arkadaşlar ana sayfaya geçersek bende mutlu olurum bu diziyi izleyen bi çok forum arkadaşım gibi ama sizce forum ne kadar temiz
tek cümlelik mesajlar chat içerikli mesajlar bol sohbet bazen kuralları bilmeyen arkadaşlarımızın eklediği resimler alınan uyarılar bunlara uyulmaması sizce daha ne gibi bi beklentiniz var
bence canınızı sıkmayında el birliği ile forumu güzelleştirin bol bol dizi hakkında yorum yapın açıkçası ben bu forumdan soğudum eskiden hiç çıkmazdım burda ama artık burdaki kural ihlalleri yüzünden uyarılara benim uyarmama rağmen cevap alamadığım için yaptığım yorumları kimse takmadığı ve sadece 2 üç kişinin sürekli birbirlerinin yorumlarını alıntı yapıp birbirleriyle konuştukları için
bence düzeltin burayı forumun hali içler acısı ve de ne ana sayfası
hem zaten ana sayfaya geçmek çokta önemli değil siz burayı düzeltin el birliği ile yeter...
sayfaları hızlıca tüketmek olmasın derdiniz yapılan yorumlar çok çok önemli
bu yazdıklarım gündemdeki diziler başlığında forumlara yazan ve de dizimiz niye ana sayfaya geçmiyor diye isyan eden diğer site arkadaşlarımada olsun
Konu yasecey tarafından (11-09-07 Saat 02:15:54 ) değiştirilmiştir.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri