arkadaslar buzda dansin basliyacagi kesinlesti ve dizimizin tüm sürat reyting düsüsünü apacik ortada.showtv'den alisik oldugumuz gibi bu canim diziyide en kisa sürede bititrirler. yerine buzda dans yayinlanir!:img-hyste
arkadaslar buzda dansin basliyacagi kesinlesti ve dizimizin tüm sürat reyting düsüsünü apacik ortada.showtv'den alisik oldugumuz gibi bu canim diziyide en kisa sürede bititrirler. yerine buzda dans yayinlanir!:img-hyste
bu diziden bıkacagım hiç aklıma gelmezdi ama son beş altı bölümdür hep aynı konular aynı cümleler sıktı artık bence reytinglerde bu yüzzden düşük şikayetlerinizi showtvnin internet sitesine yollayabilirsiniz ben yolladım
bence çok güzel devam ediyor.. eski sevgili konusunda haklısınız ama bence cemre gibi olmaz çünkü yaseminin düşüncesi çok farklı ayrıca daha yeni bismillah :)
beyenmeyen izlemesin
Dobreva.
Bencede son 5-6 bölümdür çok sıktı.Eskisi gibi eğlenceli falan değil.Reytinglerde de kendini belli ediyor zaten.Ama reytinglerin bu kadar kötü olacağı hiç mi hiç aklıma gelmezdi.Yanlış anlamayın ama arkadaşalr bişi daha söylemek istiyorum ilklerde hepsi 1i yayın saatinde hiç kimse geçemz diyordu bikaç arkadaş demekki büyük lokma yutulacak ama büyük konuşulmuyacak.yanlış anlamayın sakın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri