bölüm özetini okudum da
ay inanmıyorum ya bu korkut aptalmı? bence aptal ne bu böyle kızı oyalıyo duygularından emin değilsen nie kıza geri dönüyon ya dönmen bişi deil nie kıza evlenme teklifi ediyon
valla şimdi geldim daha :) bende kendimden şüphe duyuyorum baksana elimde delilim yok ama tutturuyorum ne hikmetse kabullen bence :) okadarda olmaz köy ağası falan bakıyorum sen pilot konumuna geçmişsin uçuyorsun
bence barıştıktan sonradır muhtemelen ama zaten bizim süpermen ayrım yapmıyor biliyorsun kim olursa olsun farketmez bu bölümde aşk,aksiyon,gerilim ne ararsan var
kabullendim artık ztn napıcaksın:)pilot moduna geçtim ztn akşamları böle oluorum nedense:)
superman hep öle özel bi durumu var onun :img-hysteama barıştıktan sonra olması sanki daha bi güzel olur superman loise köyde sen oraya gitme lois sen şöle gel lois der loistee korkuttttt der tamam işte alın size dejavu artık toptan kopuş durumu lois superman severler olarak dökülürüz sokaklara:img-hyste
Belli Akşamları iş sana yaramıyor galiba :) bence barışık giderlerse köye süper sahneler olur.düşünsene korkut&yasemin tavuk-kuzu peşinde koşuyorlar nekomik yasemin yakal bak yanından geçti yasemin ben yakalayamam canım sen yakala off yasemin hep böyle yapıyorsun falan dilan işte :img-hyste
yaramıo yaa sıkıntı insana neler yazdırıo:img-hystesen onları o kıyafetlerle düşünsene:img-hystebarıştıklarında gitmeleri o sahneler açısından daha hayırlıcemrenin alerji krizinide düşünemiorum uzun saçları ahenkle dağılmalara doyamıcak:img-hystediğer iki çiftimiz hakkındada bişiler yazsaydı özette çok daha ii olurdu bu gülçinin sonradan çok canı yanıcak ama inatla teoya kayıyo aklı neyse seçimlerr seçimlerr seçimler:icon_whis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri