bende bölüm yorumumu yapıp kaçıyorum
korkut&yoshy=bu bölüm sahneleri çok azdı ama o sarılma sahnesi süperdi yalnız yaseminin korkuttan değişmesini istemesi hiç hoş değildi ben olsam kırılırdım ama korkut napsın feci dercede aşık yasemine yasemin öl dese ölcek baksanıza bursu kazansa bile ona vericek birde yaseminin yaptığına bak ama yinede en gözde çiftim onlar benim
Barış-eren=öncelikle ereni önceden severdim bu bölüm hiç sevmedim herşeyiyle itici geldi bu bölüm bana nedense özelliklede barışa tavrı çok kötüydü hele o yusufa davranışları falan sanki ruhsal bozukluk geçiren birini oynuyor gibiydi bu bölüm ben beğenmedim gelelim barışıma ona çok üzüldüm herkes onu suçladı annesi bile ona inanmadı halbuki o alınteriyle kazandığı ilk parayla evine yiycek alıyor sırf eren için kağıtları değiştiriyor birde gördüğü mualmeleye bak bu bölüm herkes ona karşı gibiydi korkut hariç o uzaktanda olosa onu anladı kağıdı değiştiridğinide gördü zaten
Cemre-Emre;ya ben emrenin teklfini anlmadım ama aklıma gelen şeyse bende kabul etmezdim asla cemreyi bu bölüm çok beğendim korkutla arasındaki kopyalaşma ve sınav sonrası sarılmaları çok hoşuma gitti süper kankilerim bnm bu arada emre sevginin teklfini kabul ederse vay haline
Gülçin-Mert=gülçin bu bölüm boşboğazlığı sakarlığı vede şıpsevdiliğiyle bitirdi yine beni ama yinede şekerdi teoda gitti artık gülçin mert arasında bir dialog olur umarım
ben bu bölümü pek sevmedim korkut yoshy sahnesi pek yoktu barışıma yapılan haksızlıkta cabası
hepineze iyi geceler bye
Yer imleri