merhaba arkadaşlar ben geldim! yorumlarınızı okudum.. herkes çok beğenmiş.. ne güzel yaa.. benim size anlatçaklarım var onun için geldim.. şimdi ben dün o kadar o kadar o kadar etkilenmişim ki kısacası çok etkilenmişim işte:img-hyste rüyamda seti gördüm iki aile setini işte.. köşkün içinde herkes bağdaş kurmuş işte oturuyor köy usülü...ne güzel dedim işte kendi kendime bizden biri onlarda.. işte neyse.. şaşırdım ama çokta sevindim görünce onları.. herkes resim fln çektiriyordu.. çok kalabalıktı herkes işte iclal abla emre abi diye koşuşturuyordu.. ben tabi iclal ablama yöneldim çünkü emre abiyle resim çekimiştim ama tabi onunda bir hatrını sorucaktım..:happy0064 üstünde mor bir gömlek altındada siyah bir pantolon vardı canım ablamın.. sonra bir baktım da ne göreyim.. SARI ÇIYANIMIZ(((((( ben tabi elimde telefon cep telefonu yanımdada annem var onunda elinde fotoğraf makinesi.. bizi çekiyordu işte iclal ablayla.. bende tabi dayanamadım elimde ne varsa telefon vardı kafasına fırlattım..:happy0064 rahatladım döndüm resim çekilmeye.. hiç bişiy yapmamış gibi..:img-hyste çektik işte resmi ben tabi havalardayım.. KELEBEKLER UÇUŞUYOR ETRAFIMDA.. biraz sohbet ettik.. ama sanki gerçekti yaa.. keşke inşallah yaa... neyse bu kadar işte.. acayip bi rüya ama sizlerle kesin paylaşmak istedim özellikle serpilin kafasına attığım anı bi görseniz ama nasıl görceksiniz ki hayal edin yani...:img-hyste :happy0064 öle işte.. bence çok güzeldi...
ayrıca serpil ne kadar sorumsuzsun yaaa.. sana 2 gün mühlett.. ya gelirsin alırsın yada bak veriyorum başka birine.. şu hununi isteyenler çok yaaa.. kapış kapış gidiyorr. snn haberin var mı alcaksan all yoksa bak kötü olcak..o sna özel vermicem bak kimseye tamam söz.. gel al tamam mı.. ADRES:BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI.. birde promosyon fiyakkalı kafayı üşütmüş bir doktor tam snn ayarında.. anlaşabileceğin.. bak bu imkanı hiç bi yerde bulamazssın ona göree hee_? aklını başına topla.. pardon yaa.. akıllı dedim sana çok özür diliyorum.. toplaycak akıl yok ki onun için bakıröye sevk ediyoruz.. son kez sölüyorum.. huniyi gelip almazsan ben zorla vericem ona göre... gelirsem kötü olcak.. aaa yeter ya bi delinin arkasından çok koştum.. bnmde bir gururum var snn yüünzden bende deli olcamm yaaa....oldum bileeee ne biçim insanssın bnmde psikolojimi bozdun yaaa aaaaaa.... tamam sakin oluyorum.. canım serpilcim sarı yılanım.. gözüm,ciğerim,gülüm benim...şu hunini elcağızlarımla yaptım gel al.. bak üstünde adını kazıdım daha napiyim.. bir deliye yapılcak herşeyi yaptım sende yaptın yeterince... anla artık oğuz diye biri yok.. HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YAŞAR.. tamam işte snn yerinde bizim mekan... hadi görüşrürz 2 gün sonra..:happy0064 heyecanla bekliyorum..
BİRAZ konudan saptıysam şimiden özür.. sizleri biraz güldürmek istedim.. bazen hakim olamadım..(( şimiden affola... sloganımı da söylemeden gidemem.. Evt arkadaşlar Sarı çıyanımızı serpil(PERSİL) BAKIRKÖYE YOLAMAK İÇN 8877e boş bi msj atınn.. sağolun şimididen İKİ AİLE AİLESİ:)):)) mesajlarınızı bekliyoruz.. sağolun hep varolun.. bni dinledğiniz için teşeküürler...:happy0064
Yer imleri