Ezgi Eyüpoğlu'da mı, diziye katılmış?
Şahsen bu habere pek sevinmedim, kendisini ve oyunculuğunu pek beğenmiyorum. :whistle2
@emosss açıklama için teşekkürler.
yeni eklenen resimler harika.:happy0064:happy0064her biri çok güzel.ekleyen emek veren herkese çok teşekkürler :img-wink:
maşallah başlık çok hızlı ilerliyor dizi başlamadan ana sayfaya geçer miyiz acaba?:img-wink:
resimlerde beren&nejat çift olarak çok yakışmışlar.beren mert fıratla da yakışmış ama revenge'den dolayı daniel karakterini sevmiyorum.o yüzden mert fıratın oynayacağı karaktere karşı şimdiden önyargılıyım.
favori çiftim her zaman beren & nejat - efsun&rüzgar:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
aynen beren ve nejatte ayri yakismis
zaten emily ve jacki seviyordum
insallah intikamda daha cok islerler
efsun rüzgar askini
orginalinden birebir gidiyor
farkliliklar olsada bunlar cok büyük olmucak
aiden karakteride girsin diziyi
sonucta emilyi jacke asik
elinde sonunda kavusucaklar
malesef hem orginalnde hemde intikamda beklememiz gerekicek
fragmanlar,resimler filan bende havaya girdim büyük heyecana kapıldım bu dizi iyi olacak.bütün oyuncuları çok beğendim yalnız zafer algöz çok zengin bir adam havası verememiş napsın adam hiç zengin rolünde oynamamıştı galiba sultan dizisinde restoran sahibi karakteri saymazsak tabii. oda ortahalli zenginlikti böyle büyük patronlukla karşılaştırılamaz bile.bakalım arsoyların başkanlığına yakışacakmı ama olur olur çok iyi oyuncudur kendisi henüz holding patronluğuna alışamamış galiba kolaymı ya zor tabi yalandan holding patronu olmak:img-wink:
Herkese merhabalar!
Çalışmaların hepsi çok güzel ellerinize sağlık...Revenge izlememiş olup bu diziyi izleyecekler hanesine yazabilirsiniz beni :) ama en kısa zamanda izleyeceğim,çok merak ediyorum,bilerek izlemenin keyfi de ayrı olur..Fragmanlar fazlasıyla etkileyiciydi ki beni de diziyi izlememe ikna ettiler :) Beren Saat müthiş görünüyordu,Mert Fırat'a olan sevgim de ayrıdır,dizideki çiftim şimdiden belli oldu :img-in_lo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri