Paylaşımlarınıza buradan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
Ehlocan
Paylaşımlarınıza buradan devam edebilirsiniz.
Sevgiler
Ehlocan
Selam arkadaşlar.Ne zamandır başlığa yazmıyorum ama ne yalan söyliyim her yorumu teker teker okuyorum,yazmıyorum çünkü dizi kendine gelmedikçe dil dökmeyeceğim diye kendi kendime söz vermiştim bi de eğer bir yazmaya başlarsam çok vaktimi alır diye korkumdan yazmamıştım ama artık dayanamayacağım :)
Herşeyin bu kadar güzel gitmesi süper gerçekten.:img-in_lo en önemlisi reytingler düzeldi,handan emiri öğrendi,ada-emir yakınlaştı...En çok istediklerimiz olduhaftayaki bölümde de baya bir gelişmeler var gibi gözüküyooor :) Umutluyum dizimizdeeen... UEK'na gelince..İlk bölümü diziyi merak edenler izleyecektir iyi bir reyting alır ilk bölümde diye düşünüyorum ama ilerleyen bölümlerde koparlar bence bu diziden çünkü orjinal bir yapım değil ve kaliteli görünmüyor bana.Yani tutsa bile ne kadar gerileriz ki? Ay tutulması yavaş yavaş geriliyor zaten,onun yerini biz alıcaz gibime geliyor.7-8 falan bile olsak yeter ve bu en kötü ihtimal yani.Çünkü KSS'nin belli bir izleyicisi var yalnız bırakmayan..Bakalım artık ama ben umutsuz değilim yani :)
Bu arada çok duyarlı bir başlık burası ya.Hepinizi kucaklayasım geliyo diziyi öyle bir sahiplenmişsiniz ki çabalarınız mükemmel yani,böyle izleyicisi oldukça dizi emin ellerde inşallah :)
Son isteğim de Handan ve Ömer aşkı artııık:img-in_lo:img-in_lo Hepinize iyi yorumlar canlarıımm..:love01:
Derin'den konuşmak istemiyorum abi sinirlerim tavan yapıyor :img-hyste
Dans değil de bi kıskanma olsa fena olmaz hani :img-in_lo
Dansı kıskanmaya tercih ederim :img-in_lo
O düğün de biri Ada'yı dansa kaldırsın, ya da mahalle züppelerinden biri Ada'ya laf atsın yavrum bu ne güzellik falan desin Emir'de sinirlensiiiiiiinnnnnnn :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
evet aynen öyle olsun...
tam emir soruyumu sormuyumu diye düsünürken 3.sahis gelsin kaldirsin..
sonra emir birsey diyemesin ama sonradan o 3.sahis adaya yaklassin kullagina birsey felan desin emir bunu görünce dayanamayip ipegi kaldirsin sonra yaklasin adalara partner degiselimi ayanda kapsin adayi :img-hyste:img-hyste:img-hyste
ve sonraso romantik bir sahne izleyelim
Aynen öyle çok çok farklılar...
Beni her zaman gençlerin değilde büyüklerin aşkları çeker bunda da öyle oldu...
O kadar güzeller ki o aşka kapılmamak, hayran kalmamak imkansız. Bir bakışmalarında bile eriyorken ileride aşkları alevlenip bir araya geldiklerinde ne halde oluruz bilemiyorum. Yerden kazıcaklar herhalde :img-hyste
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri