Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
mause
Süper Moderatör
Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.
mause
Süper Moderatör
Konu NATY&FACU tarafından (20-03-13 Saat 17:42:19 ) değiştirilmiştir.
Bu hafta diziyi beğendim Emir'e takım elbisede çok yakışıyor..çok şeker cidden..Handana bayılıyorum zaten...Ömer ve Handan sahnesinin kısa olması saçma geldi bana oradaki aşk veye sahne daha başka olabilirdi hiç değilse uzun zamndan beri beklenen olay gerçekleşmiş tadını çıkartsalardı veya bizler çıkartsaydık:)))))))
Atv nin yayın akışında dizi 23:00 yazıyor doğru mudur acaba bu saat?
Doğruysa şayet hiç olmamış 00:00 daha iyi bence...
Artık 17.bölümü izleyeyim Handan&Ömer i göreyimde ne olursa olsun gözü ile bakıyorum diziye :img-hyste
bende izlemek istemiyorum senaristler bi türlü görmek istemiyor nedense ! :icon_sorr
bir de genel olarak bakacak olursak reytinglerde hep iffet fatmagülün suçu ne adını feriha koydum tarzı diziler birinci oluyor bunların da ortak özelliği AŞK ve DUYGUSALLIK yani biz türkler özellikle bayan kitlesi romantik ve duygusalız belki de gerçekte yaşamak isteyip yaşayamadığımız duygusallığı dizilerde sevdiğimiz çiftte görmek istiyoruz yada o bize izletilen karekterlerde ki uyumun kullanılmasını ve duygusal sahnelerin yansıtılmasını istiyoruz reytinglerden de hemen hemen bu sonuç çıkıyor işin kötüsü bu dizide bize bi AŞK izletmiyorlar bi duygusallık yok (ebru cündübeyoğlu sağolsun o olmasa tamamen ruhsuz bi dizi olurdu :img-in_lo)
yani demem o ki dizinin belli bi konusu var ve bu konuyu senaristlerin izleyicinin istekleri doğrultusunda izletmek zorunda yoksa şuan olduğu izleyici kaybeder en büyük hata bu bence.. ne romantik ne duygusal sahneler yok bunun yanında heyecanla izleyeceğimiz bi olay yok ellerinde güzel konular olmasına rağmen konuları daralttılar git gide
mesela ben emir ve kaanın tatlı atışmasını severek izlerdim yada okul sahneleri çok güzeldi sınıftaki emir-ada sahnesi o zamanki sahneler hem eğlenceliydi hem heyecanlıydı hem de duygusallık vardı ömer-handan sahneleri gösteriyorlardı falan dizideki o eski heyecan önemli olaylar yitirildi ne yazık ki :icon_sorr
Dünün reytinglerine baktım da Ay Tutulması beklediğimiz gibi düşüşte..
Eskiden ilk 3te iken şimdi ilk 10a ancak girebiliyor ve gördüğünz gibi ATV 4.:icon_whis:icon_whis Belki filmin etkisidir ama ben hala pazar 8in çok iyi oldugunu düşünüyorum. Acun ve UEK tek rakipleimiz olur e onlar da ilk 4ü alsa 5.6. oluruz ilk 10dan düşmeyiz diye düşünüyorum. Geçen haftaki berbata yakın bölümle bile 12.olduk.Bence pazar olmalı kesinlikle!!!
Ama artık umudum tükenmeye başladı şu 17.bölümü izletsinler de bana bi o sahneleri göreyim sonra nolcaksa olsun diyor bir tarafım bir yandan da tam beklediğim sahneler gelecekken bitmesin diyorum:icon_sorr
There is always One Tree Hill and it's your home.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri