fragmanı izlemeye doyum olmuyor gerçekten. kısacık fragmanda GA oyunculuğunu konuşturmuş. kendinden emin, cool tavırlar sergileyen Ali Asafa bayıldım :img-in_lo gelir gelmez niyetini belli ediyor bizim amca :whistle2
paylaşımda bulunan herkesin eline sağlık..
lazuli fragman resimleri için de ayrıca teşekkürler :good:
uçuşup giden zamana inat vuruyor kalbim duyuyor musun?
bana aşkını gözlerin anlatırken sen neden susuyorsun? :img-in_lo :img-in_lo
sanırım aynı endişeleri taşıyoruz. uyarlama olduğu için ilk başta malzeme bolca var fakat bizdeki dizi sürelerine bakılırsa elbette konu bir zaman sonra tükenecek. sonrasında hikayeyi başarılı bir şekilde şekillendirmek senaristlerin becerisine kalmış. Kalp Atışı her ne kadar birebir uyarlanmış gibi görünsede karakterlerde olduğu gibi bazı değişiklikler yapıldığını düşünüyorum. senaristler kendi yorumunu katacaktır. 2,5 saati doldurmak kolay değil ne de olsa. değişikliklerin olumlu yönde olduğunu umuyorum bende. beklentim yüksek fakat şimdilik olumlu bakmak istiyorum. ilk bölümler için şüphem yok. gerisi soru işareti.
bahsettiğiniz okul arkadaşı tatlı kadındı aslında. en azından zararsızdı. amca ile dialogları hoştu o yüzden olmaması eksiklik. Yasemin baya sinirlerimizi bozacak gibi hissediyorum. birde Bahar kızımız var tabi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri