Dizi ile ilgili mantık hatalarını buraya yazabilrsiniz.
Dizi ile ilgili mantık hatalarını buraya yazabilrsiniz.
Konu NATY&FACU tarafından (04-11-13 Saat 00:44:15 ) değiştirilmiştir.
memedin savaştan döndüğü zamanda tıraş olmuştu aynanın karşısındaki sahnede bülent inalın sakalları kirlisakladı..ama tıraş malzemelerini gösterdiklerinde ustura vardı..babamla fart ettim bunu usturayla kirli sakal bırakılamazz ancak sinekkaydı olur..babamda bu dşşüncemi onayladı..bi burası vardı başka yoktu sanırsam..yani bitek bunu düşünememişler herhaldee:icon_whis:icon_whis
Memed: Gelirken Anuş anaya uğradım. Burdan gideceğini söyledi.
Mamo Ağa: O bizden değil.
M: Hepimiz aynı Allaha inanıyoruz baba.
MA: Bugün değilse yarın, yarın değilse devrisi gün.
M: Anuş değil bana Anuş gibiler değil.
MA: Savaşta bir sen varsın bir düşman. Çizgini çekeceksin, ya karşı taraftasın ya bu tarafta. Sen bu tarafta olacaksın.
M: Savaşmassam ne yapacaksın baba! Canımı mı alacaksın.
MA: Adını !!! Sana verdiğim adı alırım. Savaşmassan benim oğlum Kara Yılan değilsin...
Not: Replik yazmak çok önemlidir bilirim. Birebir not etmek gerekir ama dizide en etkilendiğim sahnelerden birini yazıya dökmek istedim. Ezberden yazdım. Hataları varsa affola...
dürr-efşan arkadaşımız yazmıştır.
HAZİRAN 1899 ELİFLİ MEZRASI ANTEP YAKINLARI
REİS MAMO: Bugün iyi çalıştın.. Sen reis mamo’nun oğlusun. Resiliği de çobanlığı da bu dağlarda öğreniceksin.
MEHMET: Baba mektebe gitmeyecem mi artık
REİS MAMO: Mektebin burasıdır. Gün olacak evin dahi bu dağlar olacak. Dikkat edecen. Ataş sönmeyecek. Yoksa kurt korkmaz gelir. Kurdu çakalı davara yaklaştırmıyacan.uyumak yok.
MEHMET: gidin mi? Ben yalnız mı kalıcam burada…
REİS MAMO: Korktun mu yoksa..Erkek gibi dur anladın mı..Ben bu dağlarda bir başıma kaldığımda senden küçüktüm.. Aha bu göğün altında.. der ve silahı uzatır..sürü sana emanat..
Mehmet: Sende kalsan..
Reis mamo: beni anan mı belledin.. eyleyecek…sonra yanına gelerek Korkma hakkından geleceksen…sonra atına doğru gitmeye başlar.. ve geriye bağırır.. davarı bırakıp eve gelirsen bu son gelişin olur…
Ne zaman canın yansa bu kadar derinden,
Sanırsın mümkün değil bir daha üzülmen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri