Bende geç kalmış bölüm yorum yapayım,öncelikle bu sayfada ne yaşanmışsa yaşanmış olsun,Dağhan"ı sevip sevmeme konusunu bir yana bırakırsak ben Efe için üzüldüm oyuncuyu çok sevmesem de Efe gene önemli bir karakterdi ve son sahneyi ağlayarak izledim,üzüldüm açıkcası ama bir yandan da kızdım çünkü 2.defa diziye gelmiş bir oyuncu yeniden çıkıyr bu oyuncudan kaynaklı bir sorun bana göre neyse uzatmıcam herkesin kendi kararıdır:icon_whis
Ameliyata girmeden Efe Güven"e ne dedi çok merak ediyorum bence başka birşey söyledi ve ilerki bölümler de ortaya çıkıcağını düşünüyorum,Efe"nin Deniz"e verdiği öğüte katılıyorum evlensinler artık:img-in_lo
Derya"nın ilk tekmesini attığı sahne çok hoştu hatta dizinin en keyifli sahnesiydi seviyourm bu aşkı eski KY"ni hatırlatan tek şey MD aşkı:img-in_lo:img-in_lo
Fragmana gelince,biraz hüzünlü gibi ama daha sonra hareketlenecek bölüme benziyor Efe"nin bıraktığı notları çok merak ediyorum eğelnceli sahneler izlicez sanırsam ayrıca benim için eski KY döndüğüne çok sevindim ben 3.sezonu sevmiştim umarım kısa sürede o tadı yakalar şimdi de bizim orjinale dönüş zamanımız galiba:img-wink:
Yer imleri