selamlar sevgiler saygılar ezgim:) dizide yaşananlara,aldıgımız duyumlara ve yapımın daghana teklif goturdugunu bilmemize,daghanın net cevaplamayışına ragmen senin ve bazı arkadaşların donmez diye yorum yapmasını anlayamıyordum. ama sonradan anladım siz daghan konusunda umutsuzdunuz. olaylı giden adam niye donsun mantıgı? oncelikle olaylı gitse bu yapımdan ayrılırdı. ama o hala bu yapımda bence. yapımla arası iyi de esas sorun setten soylenildigi gibi yonetmen ve belki de bazı calışanlar olabilir bilemem. yani ben biraz bu nedenle ayrıldıgını dusunuyorum. zaten ayrılmak istemezdim diyerek yani yapım bunları halletseydi beni uzmeseyedi ben de ayrılmazdım anlamındaydı o sanki.yonetmenin ayrılacagına dair duyumlar alıyoruz.gercekten daghanın istedigi buysa inş. gider yonetmen. o haberler dogru muydu bilmedigimden kimseyi suclamak istemem. ama inş. diyorum daghanın istedigi şeyleri yaparlar. bu dizi efesiz olmaz.daghanın başarılı oyunculugu efeye hayat vermesi olmadan olmaz.efeyi ne kadar istedikleri ve bunun icin cabaladıkları belli.dizide de karakteri geri donduruyorlar, bunlar oyun degil yani en azından şunu biliyoruz gercekten efeyi dondurmek icin caba var ve bana gore gercekten dondu bile. cunku donmese bu kadarını yapamazlardı. artık baya tepki alırlar.ikna oldugunu dusunuyorum daghanın.inş. doner daghan:img-yes:
efenin donecegine dair diziden mesajlar;
guven:senin yıllardır gormedigin biri karşına cıksa sen ne yapardın
aslı:dinlerdim onu, nedenini sorardım
deniz:efeyi bir kere gormek icin butun hayatımı verirdim
ahmet yılmaz:efe diye bir oglan
halil:keşke gelse şuradan cıkıp gelse
su:boyle birşeye gozumle gormeden inanmam
(bence suyun boyle demesiyle, burada senaristler forumda inanmayanlara selam yollamış:img-hyste)
Yer imleri