ben bu basliga yeni geldim ve hem AE hemde MD ciyim :img-in_loee ne olacak simdi ben aradami kaldim simdi:img-cray:beni kimse kabul etmiyecekmi:img-hystekendim calip kendim mi oyniyacam ben:img-hyste
Gelin dostlar gün kenetlenme günü ,birlik olma günü:happy0064O cusun bu cusun günü degil:img-yes: :img-hyste
Bu mesaj gerçekmi Ezgim sende artık Dağhanın döneceğine inanıyorsun:img-hyste senidemi kaybettik senki inanmayan ne oldu bende artık inanacam:img-hystevallahi elifimde inanıyor döneceğine bütün ASEF çiler bekliyor yanlız biz değil Dönerse Forum yıkılır ah bir dönsün o zaman bu forum uçar resmen of ezgicim sağolsun kafamı karıştırdı:img-hysteyakında hepimiz bakırköydeyiz:img-hystehazırlıklı olalım dağhandan bir haber ses seda çıkmadıkça YAKINDA HEPİMİZ KAFAYI OYNATACAĞIZ BAKIRKÖYDE YER AÇIN BÜTÜN ASEF ÇİLERE:img-hysteumarım döner hayal kırıklığı yaşamaz bütün asefçiler.
Sağol canım:love05: valla ben de geçtim ama herkes geçemiyor demek ki zamanın da buraya uğramayan herkes burda ama unutmasınalr ki onalrın bir zamanlar silip attığı diziye biz sahip çıkıyorduk şimdi bazısını nadı duyuldu herkes geri geldi hani ben artık bu diziyi izlemem diyenler şimdi başlık onların olsun çokta fifi:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Önyargıları kırmak gerek insan bazen hiç ummadığı şeyler ummadığı kişilerden destek alıyor gördün mü bir dizi hayatımıza ne renkelr kattı vala esra biz senle 23 ve 2 numaranın destekcisi oluruz nasılsa 2 numara varken dizi izlenir hatta o bir köşede durup kımıldamsın öyle bile izlenir:img-hyste
Gizem'cim arkadaş o anki sevinicyle söylemiş takma bence :img-wink: Ben de ona benzer bir şey söyledim ama genele değildi zaten üstünen alınan alındı. Değilse ben Dağhan gelirse artık bu başlıkta barış ilan etmek ve huzulu yorum yapmak istiyorum. 2. sezona benzemesin bence hepimiz aklı başında insanlarız 4-5 senedir bu diziyi izliyoruz. Ayrı çiftleri destekliyoruz diye tartışıp durmayalım artık ben herkese zeytin dalımı uzattım zaten 1-2 kişi hariç onlarla da dizi dışında bazı sorunlarım olduğu için... Bence artık AEcisi de ADcisi de kavga etmemeli çocuk muyuz biz? Dizi karakterleri bile sevgili değiştiriyorlar aralarında devr-i daim gibi hala kavga etmiyorlar bize ne oluyor :img-hyste:img-hysteTasası bize mi düştü beee peehhh :)
Yok cnmm onu sana demedim yukarda da belirttiğim gibi belli birilerine dedim de neyse kapatalım o konuyu :img-yes: MD'ciler ve AE'ciler senelerdir kardeş gibidir zaten :) Ayrıca her MD'ci bir AE'ci her AE'ci bir MD'cidir aynı zamanda :img-yes: Genelde böyle oluyor bazı istisnalar olsa da. Bir tek AD'cilerle MD'ciler ve AD'cilerler AE'ciler anlaşamaz onda da arada ortak karakterler olduğu için :img-hyste:img-hyste:img-hyste Artık o da olmasın bence zaten çiftler belirlendi artık forumda barış istiyorum hazır İsrail'in yaptıklarını izliyorken ibret olsun bize bu :img-wink:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri