dilekce Nickli Üyeden Alıntı
o kelimeden hiç bahsetmicemm :) isteklerimi önceki sayfada belirtmiştim.. sukunetle beklemekteyim..:)
Metin le Gönül e değinmek istiyrum.. Tipik Türk ailelerinde ki anne gibi Gönül ün anne,, Kızını daha iyi yerlere vermek isteyen kendi isteklerinde bir damatla evlenmesini isteyen bir anne,,,
İkisinin bir araya gelmesi öyle zor görünüyor ki burdan,,,
Zamanla şu olabilir,,
Bir şekilde Metin in anne baba barışacaklar.. Onların küsmesi böyle boşanma hususları sirf İstanbul a gelebilmek için bir bahaneydi,, En azından gidişat bakımından gerekli olduğu için,,Neyse efendim. zamanla barışacaktır bu iki inatçı anne baba,, Bir şekilde oğullarının yanında olmak isteyecekler..E malum baba emekli izmir de kalmaları içinde bir durum yok,, Hem Efe yalnız İstanbul da,, Çocuk orda burda kalmaktansa istanbul da yeni bir kurma durumları olacaktır...
E aile olarak rahata erdikten sonra da asıl bölümler o zaman başlar,,
Metinle Gönül ailelerini ikna etme durumunda kalabilirler.. Gerçi Metin in annesi frağmanda Gönül ün yanındaydı ya.. Belki Gönülün annesi ile yine bir araya gelince onun düşüncelerini öğrenince araya girme durumları olabilir yine,,,
Oğlumu istemeyen aileyi bende istemem hesebaı:)
İşte o vakit arada kalan iki sevgili, anlaşamayan anne babalar ve mücadele,,
Onları izlemekde ayrı bir zevk olacak..Hem frağmanda gördük,, Gönül annesinin yanında sözde başka biriyle konuşuyomuş gibi davranıyo ya.:)
Bu kaçamak konuşmalar, gizli buluşmalarda hoş olabilir...
Şahsen onları izlemek içinde sabırsızlanıyorum..
Dip not: Başardım, o kelimeyi kullanmadan yazmayı başardım yaşasıııın.... :)
Yer imleri