Fragman koyulmus bu bende izlemek istiyorum
Gökce Bahadir i cok severim Tugay Mercan a hayranim
Karadenizli bir aile bende Karadenizliyim bu diziyi izlerim kesinlikle :img-wink:
umarim Tugay in oldugu bir Fragman da cikar...
Fragman koyulmus bu bende izlemek istiyorum
Gökce Bahadir i cok severim Tugay Mercan a hayranim
Karadenizli bir aile bende Karadenizliyim bu diziyi izlerim kesinlikle :img-wink:
umarim Tugay in oldugu bir Fragman da cikar...
hayatımda izlediğim en kötü tanıtımlardan biri ile yayın hayatına "merhaba" demiştir.
umarım "elvada"sı yakın zamanda olmaz. ne de olsa binlerce emek, bir sürü insan ve bir ton umut var.
bir de artık tomris giritlioğlu "iyi konu buldum, yakışıklı-güzel-karizmatik-farklı oyuncu da buldum hikayenin devamı önemli değil" mantığından vazgeçsin.
hastalığı da atlatmış deniyor, çok da geçmiş olsun.
buraya fragmandaki Küçük hanımefendiyi gördüğümde damladım :))
Eğer tomris Giritlioğlunu tanıyorsam az biraz.. Cansu Tosunun ünlenmesinde rol oynayacaktır..
nur topu gibi bi dizimiz daha olmuş
evet yeni dizi yeni konu ve yeni başlık DF foruma vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun:img-wink::img-wink:
bilen bilir bende cansudan dolayı bu başlığı tıklayanlardanım:icon_whis
tomris giritlioğlunun projesi olması çok sevindirdi beni cansuya da bu yakışırdı tabi:happy0064 umarım kaliteli bi yapım olur. seyircinin yabana atılmadığı zeki bir beynin kaleminden çıkan mantıklı bir senaryoyla ekranlara veda edene kadar merakla takip edeceğimiz bir proje olması dileğiyle esen kalın efenmsss:img-hyste
ha buarada eğer beklentilerimi boşa çıkarırlarsaaaaa yine bilen bilir:img-hyste
bu tomatlardan nasiplerini alırlar:img-tomat:img-tomat:img-tomat
Tanitim'i izledim de, Gökce'ye ne kadar yakismis o fettan kadin halleri. Agzim acik kaldi, hic tahmin etmezdim onu böyle bir karakter'i canlandirirken izleyecegimi, fazlasiyla begendim. Teaser film tadinda olmus, cok ilgi cekici. Konusunu pek bilmiyorum, ama izleyecegimi biliyorum eylül'de.
Tomris Giritlioglu'nun diger projelerin aksine bir dizi olacak gibi görünüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri