Arkadaşlar misafirlerin bir anda baskın yapması üzere bölümün bir kısmını izleyemedim :icon_sorr
En son zehra ve selma işe geldiler , nur onları azarladı .Devamını bana anlatabilecek hayırsever bir arkadaş anlatabilir mi acaba![]()
Arkadaşlar misafirlerin bir anda baskın yapması üzere bölümün bir kısmını izleyemedim :icon_sorr
En son zehra ve selma işe geldiler , nur onları azarladı .Devamını bana anlatabilecek hayırsever bir arkadaş anlatabilir mi acaba![]()
Her yaşayan ölür , sonsuzluk hepimizin sonu..
-William Shakespeare.
Kadir zehra isi tamamdir arkdslr!!
Vatana millete hayirli olsun beeee!!
Yani Kadir baya baya gøsterdi bize bunu...
Artk snrdan ayseldi falandi filandi yaparlarsa oha!
Bolum cok guzeldi, hiic si!kilmadan izledim Valla
Kadir zehra dansi off..
Uzun yorum belki birazdan
izlemedim :img-hyste:img-hyste çok komik ama kafamın yoğunluğundan izlemeyi unuttum:img-hyste:img-hyste
bu çok sevdiğim Sıla'da da olmuştu Kv de de...
ama yorumlarınızdan Kadir'in Zehra'yla yakınlaştığını anladım...Muhakkak vardır bir yanardönerliği...
Bak, yine laf sokuyor kadirime :img-hyste
Yanardøneklik yok kz, gercekten yakinlasma var, inan ki :happy0064
Bolum cok guzeldi...
Kadir adamsin abicim, resti cekti istifasini etti, zehra ve diyer paccoz ise mesayiye kalip calistilar...
Simdi ben sana kisacik bi anlatim dur :love01:
O paccoz kiz duyunde kadiri resmen øptu!
Kadirim de yazik sok gecirdi, snr zehra hemen disari cikti, ve o an kadir hemen zehranin pesinden KOSTU!
Nereye gidiyorsun daha dans edecez dedi zehraya ya!
Snr zehra ben bilmem dedi, ama kadirim ona sokak ortasinda øgretti..
O an benim salyalarim akti tabi :p
Snr is yerinde o paccoz kiz kadire: aksam yine beraberiz dedi (mesaye yani)
Snr zehra kiskandi, ve kadirde zehraya bakti ya, anladi resmen, icli icli bakti kiza...
Daha neler nelerben baya KS manyagi oldum ha
![]()
Sanırım en son 4. bölümden böyle keyif almıştım. Gerçekten uzun zamandır izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim. Bol bol güldüm, yeri geldi duygulandım. Ama anladım ki bu diziyi özel kılan en önemli şey doğallığı. Aile ilişkilerindeki diyaloglar çok gerçekçi. Seher'in annesinden izin koparmaya çalıştığı sahnede üniversiteye başladığım ilk sene geldi aklıma. O kadar doğal ve gerçekçi bir sahneydi ki çoğumuz da yaşamışızdır bu durumu. Sadık'ın Hakan'a harçlık verdiği sahne de keza öyle... Gerçekten çok doğal. Diğer Türk dizilerindeki ağdalı diyaloglar, abartılı sahneler yok.
Kadir'in Zehra'ya olan duyguları her bölüm daha da gün yüzüne çıkıyor sanki. Bence Kadir de Zehra'ya bir şeyler hissediyor ama aradaki engelleri aşmaya hazır hissetmiyor kendini. Dans sahnesi çok güzeldi :img-in_lo
Kadir&İrfan sahneleri "gerilim" boyutuna varmadığı, sadece farklı karakterlerin çatışması olarak kaldığı sürece çok güzel. Örneğin; "Müezzinle yola çıktım kendimi sırat köprüsünde buldum" gibi bir şeydi sanırım. O diyaloğa çok güldüm :) Ama terastaki didişmeleri çok saçma bir şekilde gerilime dönüştü. Sanırsın bunlar birbirinin huyunu suyunu bilmeyen ilki yabancı insan... En basit konuyu bile bağırmayla çağırmayla hallediyorlar ki çok gereksiz duruyor. Bozmasınlar bu kardeşlerin arasın. Aynı kadına aşık muhabbetine de asla çevirmesinler!
Şimdilik bu kadar yorumlayabiliyorum yorgunluktan :) Sizler yazın ki okuyalım keyifle :) İyi yorumlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri