final bölümü haftanın en çok izlenenlerinde ab'de 10. olmuş diziyi bitirdiler. hangi saatte ne koşullarda yayınlanıyordu üstelik bu dizi. kendi ayağına bir kanal ancak bu kadar sıkar. aklıma geldikçe sinirim zıplıyor resmen.
final bölümü haftanın en çok izlenenlerinde ab'de 10. olmuş diziyi bitirdiler. hangi saatte ne koşullarda yayınlanıyordu üstelik bu dizi. kendi ayağına bir kanal ancak bu kadar sıkar. aklıma geldikçe sinirim zıplıyor resmen.
hiç sorma ya zıplıyorki nasıl zıplıyor acayip sinir harbi yaşıyorum finaliyle bile iyi reytingler almıştı oysaki kanald den tiksindim vala kayıp şehir bitirildiğinden beri hergün netten ilk bölümlerinden itibaren bir bölümünü severek keyifle izliyorum içim acıyor bu haksızlık kayıp şehire ve değerli oyuncularına yapılmamalıydı tek suçu kanald de yayınlanmasıydı neyazikki
Bu dizi bitmemeliydi..Az önce Vesikalı Yarim'i izledim..Bilin bakalım aklıma kim geldi..Aysel..Biz bu diziyi en az iki sezon izlemeliydik,hevesimiz kursağımızda değil de,tadı damağımızda kalırdı..
En iyi özgün senaryo ödülünü almış sanıyorum Kayıp Şehir,ne güzel,ama eksik,en iyi kadın oyuncu ödülü de Meryem Uzerliye değil,Gökçe Bahadır'a gelmeliydi..Muhteşem bir performanstı..
Bir de forumda bu video kesme yapıştırma işinden anlayanlarınız varsa,şöyle güzel bir Kadir & Aysel kolajı yapsa,en baştan en sona,ne güzel olurdu..İzleyeyim dedim saçma sapan videolar çıktı..
İyi yorumlar diliyorum..
Tv2'de tekrarları veriliyor,dersane de izlemeye çalışıyorum ben de,izlerken ''böyle bi diziyi niye bitirmişler ki?'' diye sormadan alamıyorum kendimi...İrfan,Aysel ve anlattığı tüm şeyler,hepsi o kadar güzel ki.Tarlabaşı'na sık sık gidip gelen biri olarak ayrıyeten de bi beğeni kazandı ben de.Her güzel şeyin bir sonu varmışsa demek ki...Çekemeyenleri varmış heralde ki bitirdiler.Yoksa mantıklı bi açıklaması yok bunun benim nazarımda.
Tekrar yayinlanan bölümleri ile hic dizi izlemeyen Babamin bile dikkatini
cekmis dizidir!!
Tekrarlarini gördukce icimin ciz etti cok yazik edilmis olan dizidir.
Benim icin her zaman efsane kalacak dizidir!
Harcanmis olan dizidir kanal tarafindan o kadar cok ah aldilar ki
suan kanal batiyor saten :img-tomat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri