Yahu diyorum keske suyun altına da kamera koysaydilar. Offf her şeyi bizim yaratıcılığımıza bırakıyorlar.
Hahahah çetinin daha dogrusu buragin o kafayı geriye atış hareketini ben de COK beğendim . Kimsenin dikkatinden kaçmamış. Ama ben artık her hareketi de cvriyenin talimatı dogrultuusnda yaptıklarından şüpheliyim...o tamamen burakcigimizn doğaçlamasından kaynaklanıyor.
Simdi ne demiştik o aysegul yani Merve , çetinin yani buragin kucağında olmadan o sekilde tepede duramaz. Buradan yola çıkarak diyoruz ki cetin bey yani Burak aysegulcugumuzu kucağında taşırken , suyun harekelterine uyum sağlayıp kendini aradaa bir dipte buluyorrr olabilir o sahnede.
Aksi taktirden zaten tek bir olasılık geliyor , onu da gösterecek halleri yok bu dizide , Türkiye'de.:img-hyste
Ay ne olur artık KESME MUHABBETİNİ kapatalım , yaaa icim sıkılıyor , korkuyorum millet kesme muhabbeti yapınca. Yemin ederim öyle bir şey olursa , timsi arar ve ağlaya ağlaya kalmadı gözümde yas şarkısını söylerim Metenin bet sesi edasıyla.
Yemın ederimaglarim , yok artık onu da kesemezler.
Ama. Var yaaaa dediğin gibi eğer su yara izini gösterirlerse ya da en azından ufacık da olsa yara iziyle ilgili bir muhabbet geçerse ayyy geberirim mutluluktan.
Tabi gönül isterdi ki cetin aysegulun o yara izini bikinisinin kenarından öpsün.
Mesela aysegul havuz kenarında yatarken cetin havuzda olsa , aysegulun gözleri kapaliyken cetin aysegulun yakınına gelip havuzdan yarı beline kadar çıksa aysegulun yataizine doğru uzanip öpse sonra tekrardan kendini havuza atsa ....ahhh herhalde ben ölurdum , olurdum yani.
Ama muhtemelen , ne muntemeleni kesinkeZ bu tür bir sahne görmeyeceğiz.onu bırakın havuz sahnesinin COK uzun olacağını bile sanmıyorum. Uzun olsa bileeee bizim senaristler AYSEGULUN YARA İZİNİ COKTANNNNNNN UNUTMUSTUR AYOL...HAYATTA HATIRLAMAZLAR..
AMA KESKE HATIRLASALAR HATIRLASALAR DA UFACIK DA OLSA MUHABBETİ FİLAN GEÇSE AHH AHHH ....
BİR DE SU RAMAZN AYI DİYE KESERLER MI DİYE KONUŞULMUŞ .
Vallahi laf aramızda gecen bölüm yemek sahnesinde biraz iskillendim , hepsi ya fantastik iciyordu ya kola iciyordu.yani o içtikleri şarap deegildi.acaba dedim , bir kısıtlama mı getirdiler ? Acaba o kısıtlama havuz sahnemizi etkiler mı ? Eğer öyleyse vallahi kan ÇIKAR kan .
Yer imleri