inş amacınıza ulaşırsınız arkadaşlarr yani kaldırılırsa sizin için ve ailem için üzülürüm çünkü bizimkiler çok seviyo diziyi
inş amacınıza ulaşırsınız arkadaşlarr yani kaldırılırsa sizin için ve ailem için üzülürüm çünkü bizimkiler çok seviyo diziyi
Ya dizmiizi kaldırıyorlar yani varya inanamıyorum
ya kardeşim diziyi niye kaldırtyonki izletme çocuğuna olsun bitsin
Onlar yüzünden biz izleyenlere oluyor.
az önce dersaneden geldim gelir gelmez pc başına geçtim posta gazetesinde 2. bölümden sonra yayından kaldırılabilir diyo kesin ifadeler kullanmamışlar ve saat 22.00 da kurtlar vadisi gösteriyo inş. kaldırılmaz dizimiz
eğer kaldırılırsa pana film bunu çekmeye devam etsin vcdler halinde satılsın herkes alır (hatta iş inada biner) hatta yılda iki tane sinema filmi çeksinler yine istenen hedefe ulaşılsın
bu arada pana filmin iki dizisi daha var ayrılık ve hayat kavgam (ekmek teknesini göz önine alırsak bu dizilerinde başarılı olacağı inancındayım) o zmn show tv bu diziler konusunda napcak eğer bu işi kalp kırmadan halledebilirse belki bunlardan birini alabilr
aklıma gelmişken ayrılık bir ermeni ile bir türk gencinin aşkını anlatacak bildiğim kadrıyla ozmn bakalım nolcak ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri