Flaş
KVT perşembe günü saat 22:00 da yayında
Milliyet tv eki
Flaş
KVT perşembe günü saat 22:00 da yayında
Milliyet tv eki
Henüz dönmekte olan fragmandan bazı arkadaşlar şikayetçi...?
"bol dumanlı bir HİÇ bu fragman" diyorlar... heyecanınıza ve fikirlerinize saygım var arkadaşlar ama... dikkat ettiniz mi... o fragmanda istatistik GERÇEKLER den söz ediliyor... ve bu gerçekler öyle çarpıcı ki...
300 milyar dolar kayıp... ne demek yaa? 300 milyar dolar kayıba uğramış benim ülkem!... ve bu gerçeği herşeyi göze alarak... hiç çekinmeden bu güneydoğu-terör mayın tarlasına girmeye çekinmiyorlar...
Canpolat'ın aksiyon sahnelerini vermemişler, Memati ve Güllü'nün sahnelerini vermemişler v.s ..... ne önemi var?
Zaten dizi başladığında izlemeyecekmiyiz doya doya?
Doyurucu olacağı kesin. Çünkü PANA çekiyor!
Lakin dizi başlamadan bizlere yurdumuzun kanayan yarası ile ilgili tipik fragman yerine, gerçek bilgiler aktarmayı tercih eden bu ekibe ben sadece minnet duyuyorum...!
Birşeyleri "saklamak" gibi bir dertleri olsaydı, zaten böylesi bir konuya hiç parmak basarlarmıydı?
Bu istatistik bilgilerden zaten bihaber değiliz hiçbirimiz... ama günlük hayatın içersinde kaçımız bu kanayan yaramızın "içeriği" ile bu kadar yüzleşebiliyoruz ki?
Bizlerin önce, bu "konuyu" idrak etmemizi sağlamak istediklerinin çabaları karşısında... ben ancak minnet ve saygı ile şapka çıkarıyorum...!:good:
PANA'nın her yaptığını alkışladığımı söylemiyorum... ama bir amaçları var, sağlam bir duruşları var ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorlar....
Evet bu istatistik bilgilere ihtiyacımız var... evet, tekrar yüzümüze şamar gibi inmesi gerekiyordu bu gerçekler... ve evet, çok doğru bir fragman bu!
Tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum...
offf hadi artık başlasın ya çok sabırsızlanıyorum tüm planlarınızı iptal edin perşembe günleri yalnızca kurtlar vadisi var.....:img-wink:
evet kesinlikleprşembenin rekorunu efsane kırıcak reytingleri altüst edecek şimdiden ortalığı ayağa kaldırdı çok heyacanlıyı ekibi çok özledim ya perşembelri bi boşluk olmuştu dizi bitince hayatımıza şimdi bazı dizilerle doldu ama efsane gelince iş değişiyor sevdiğim iki dizi aynı kanalda bu konuda çok mutluyum tabii sevdiğim dizi yayın akışı değişmesse bakalım polatın bi gözlerini görüyoruz gizemini yine devam ettiriyolar
Imza kurallarina gore izin verilen imza buyukluk limiti 600x110 dur.
MardiGras
Super Moderator
yaaa başlasınlar yaygarayada , kampanyayada neye başlıyosalar başlasınlar... umrumda değil...
yeterki dizi başlasın ... bişeyler versin bize
elle tutulacak savunulacak bişeyler versinnn...
iyi ne güzel rakamlar ... tamamda zaten bizim bunları bilmemiz gerekmiyor mu??? ... biz bu ülkenin vatandaşı değilmiyizzz... konuyu ...ve hassasiyetinin tabiki farkındayız ...ama unutmayınki her ne kadar gerçekler işlense de bu bir dizi... 3-4 zeki adamın gerçeklerle harmanlanmış hayalleri ... bu bir dizi ve pazarlanmaya ... daha çok izleyici kitlesine uulaşmaya ihtiyacı var bazı gerçekleri daha büyük izleyici kitlesibne ulaşmasıu gerekiyor ... buda reklamla olur ancak... Reklam dediğimiz sey en iyi pazarlama aracıdır ve ilgi çekmesi gerekir.. merak uyandırması gerekir... işte bu nedenle hada can alıcı fragmanlar gerekir diyoruz... fargmanı geçtim yaaa daha kim oynuyor oyuncular bile tüm liste açıklanmadı.. nerde çekiliyo.. kimvar kim yok ymnetmen yardımcılar yok bişeyyyy
elimizde bilinen bilinmesi gereken rakamlar dumanlı bi fragman ...
unutmayınki o saldırya geçicek binimum medya yazar... bilmem ne bozuntuları baş edebilmemiz için elimizde onu savunabilecek malzeme olması lazım ... Cümle alemin bildiği bir gerçekle gidebileceğimiz yer belli ... durdugumuz yer belli....
benım artık şuan ki durumla avunacak halim kalmadı ... diziyi istiyorum...
bide Mematiye aşkkkk :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Konu KARAMAY tarafından (03-02-07 Saat 14:17:38 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri