ya lal-derin, efran galiba bizim zaman atlaması yine yalan oldu.
bi kere ben şu kuzeyin gidişine anlam veremedim..yalan yok otobüse binerken de işkillendim bi katakulli mi var diye..hadi kuzey aşkından iyice salak oldu serefle hiç mi konuşmaz simay güney barış hakkında.. ne oldu kuzey söz verdi gidiyor..
ya da düz mantık mı yaptı?.. tmm söz verdim gidiyorum ama bu cemrenin gelmeyeceği anlamına gelmez.. getirtin mi yapcak:icon_whis ha tabii cd ne o zaman.. hadi o da hapis çıkışı karşılamaya gelmedimin telafisi.. (bu arada duman bak CDden sazıyla şarkı gönderme teorim tuttu naaber:img-wink:..)
bi kere biz kuzey biraz koşsun diyoruz da adam da duruyo duruyo buluyo yapcak bişey cemreye onu da bizi de tav ediyo namussuz.. belalım hediye etti bee..boru mu??..Şimdi Kuzey gibi bi insan evladı sana sesinden böyle bi hediye versin sonra sen de unutmak için beni gittiye inan.. peki oldu canım..
Dünkü hastanedeki o bakıştaki performansa bayıldım sıvılaştım..:img-in_lo O nası bakmaktır la birbirinize?..ama maalesef doğum sahnesinde cemre dışında kuzey de gülten de bildiğin müsamere yapmıştı..sadece kuzeyden kızımız lafını duymak iyiydi ve cemrenin sonunda elini sıkıca tutuşu.. neyse cemrenin hayali bi kendini iyi oynatmış.. hayal deyince zaten bu dizinin adı artık kuzeygüney cemrenin hayal yolu filan olmalı.. haftaya neyin hayalini kurcağını tahmin ediyorum galba..
sapancada dizi çekimleri devam ediyor..Bizim doğal yaşam alanındaki hayallerimiz gerçek olcak diye sevindik :love01:ama güney de orda.. sanırım illa onları elele görmeden rahat edemiycek..Artık müsait bi ağacın arkasından bakar beşir gibi...barışı sapanca kesmez, nekahat dönemi için tercihi sanıyorum alplerden yana kullanır kendini toparlar belki Aspende venüsle kayar..:img-wink: davul bile dengi dengine dedim ..bakın sarı sarı banu ile can.. gamzeli gamzeli barışla venüs.. aşık aşık kuzeyle cemre.. hadi kör topal açıkta kalmasın zeyneple burak... güney??.. güney!!..yok ona birini bulamıycam galiba...Yazık insan ırkına..
Yer imleri