geçen bölüm o kadar bayıcıydı ki bu bölüm nimet gibi geldi sanırım genel izleyiciye halbuse bence bu bölüm de iç güveys'den halliceydi

uzun zamandan sonra bölümün akabinde tekrar izlediğim sahne olmadı hani kötüydü desem değil ama tekrar izlemeye değer bişey göremedim ben..
ha belki Kuzey Handan-Cemre'yi sarılırken gördü ve sonra yanağını sıkmalık bi performansla kıkırdayarak çeşitli tepkiler verdi ya o sahne tekrar izlenebilir hadi bide sizin gül hatırınız için son sahne diyeyim
gerisini al buruştur at çöpe
bi dönem
Simay'ın ''acaba nereye, hangi hikayeye katııp ilerki zamanlarda kullanılmak üzere avucumuzda tutabiliriz'' görevi bisüredir
Zeynep'te.
zira ben uzunca bi süredir içinde bulunduğu hiçbi yere ait olmadığını ve emanet aldım 3 kuruşa verecem 5 kuruşa halini görebiliyorum hadi hayırlısı yada hadi hayırsızı diyeyim :whistle2
Can sen şu dünyada görüp görebileceğim en umarsız insandın paşam hani dünya yansa sen cappucino içip golf oynardın en az 150 yıl ömür biçiyodum sana bu sırf bu sebepten.. ne oldu birden bire bu umursar ve çevreye duyarlı hale dönüştün ve tüm hayallerimi yıktın sen benim idolümdün
Güney.. okuduğum haberden gördüğüm kadarıyla ''boyun posun devrilsin'' beddualarının tümü zavallı Buğra'cığıma dönmüş :img-cray: onlar yanlış adrese gitmiş yahu ne günahı vardı gül gibi yağız delüğanlının :icon_sorr
öte yandan Güney tek söyleyeceğim şu ki biz İMF görüşmelerine falan sırf seni yollayalım acıyıp tüm borcumuzu silmezlerse hiçbişey bilmiyorum
o nasıl bi acındırmadır vay arkadaş!! ben bile kendimi suçlu hissetmeye başladım Güney'e karşı o derece yani master degree!!!
Venüs!! allaaaşkına söyle sizin Barışla şuan ne tür bi ilişkiniz var.. birbirinizin nesisiniz yani.. sırdaş, dost, arkadaş, sevgili, farukbody, van nayt stend.. hangisi??
ve Şeref.. bu bölüm gösterdiğin ultra sabır sebebiyle seni kutluyorum bebişim :img-wink: ben olsam çoktan ''virvirvir virvirvir bi susmadı arkadaş!! senin hikayeni de anlatacağın derdini de, Güneyini de, Cemreni de!! kafa bu kafa sildin attın beynimi lan'' diye posta koymuştum
ki Kuzey'in karşı konmaz çekimine rağmen yani bunu derdim... evet sanırım derdim.. düşündüm de demeyedebilirdim aslında.. hımm yok yok demezdim.. tabi bunları anlattığı yer mühim yer mühim yani bence yer mühim :img-hyste:img-hyste
efran_albatros Nickli Üyeden Alıntı
Kıvanç Tatlıtuğ a da çok laflarım var...Dizi bitti, bu adamın Kuzey e katacakları bitmedi arkadaş, bu nasıl bir karakterini sevmektir, helal olsun ne diyeyim başka :img-hi:
bizim meşhur yenge (Sneijder'in eşi, Galatasaray'ın yengesi) Yolanthe'ye ilk geldiğinde demişlerki burda bi oyuncu var renkli gözlü sarışın sakın onunla dizide falan oynama kocan kıskanır çok yakışıklı falan..
neyse velhasıl yengecim bigün röportajda söylemiş bunu.. röportaj yapan da Kıvanç'ın resmini göstermiş bu mu diye. o da he evet evet bu işte Kuzey demiş. Kıvanç değil yanlız Kuzey demiş :img-hyste :img-hyste
fıkrasını açıklayan insan konumuna girmeden yorumumu burda kesiyorum anladın sen onu :img-wink:
Yer imleri