Kuzey Cemre için detaylı olarak daha sonra gelicem. çok doluyum çok.. Bu kadar komployu haketmiyor bu ikili, bu ikisini deli gibi bekleyen izleyici ikişer üçer dakikalık sahnelerle oyalanmayı ve var olan sahnelerinin de bu kadar bölünüp durmasını haketmiyor:img-tomat
Evet ben dün ilk kez Güney'den bu denli nefret ettim, iğrendim, tiksindimm. Her daim ufakta olsa bi sevgi kırıntısı barındıyodum; belki eski "insan" olduğu günlerin hatrına, belki biraz da Buğra ve performansı hatrına.. Ama arkadaş öyle pislik bi Güney gördüm ki dün akşam o ufacık sevgi kırıntısından bile eser kalmadı.. Hayır ya yok siz kardeş olamazsınız, aynı genlerden olamazsınız siz.. Adam hala sana inanmak için yer arıyoken; her türlü yalanını görmüş, her türlü pisliklerine şahit olmuş kadının senin lehine sözlerine bile ultra saftirik haliyle inanıp vicdan yapıyoken, sen her gün hastaneye gelen kardeşine "niye her gün geliyosun, bu halimi görmekten zevk mi alıyosun yoksa yüzüğünle nispet mi yapıyosun" diyecek kadar çirkin bi herifsin:img-tomat
Adam nası bi psikopat ki, nası bi profesyonel yalancı ki o feryat edişlere göz ucuyla rastlayan bi izleyici olsam ve bilmesem inanırım bütün dediklerine.. "Onlar orda gününü gün ederken, ben canımla uğraşıyodum" deyişleri ne kadar da inandırıcı dimi sayın seyircilerr:img-hyste Sinirden gülüyorum, sinirden..
Süper zeka Güney'in kasayı da Şeref'ten önce boşaltmasına şaşırdık mıı.. tabiki hayır.. Komserin de bugüne kadar yaptığı ilk ve tek doğru hamle belki de kamera görüntülerini istemek oldu. Artık bi zahmet burdan bişey çıkar diye umuyorum. Tabi süper zekamız Güney, üstün zekasına olağandışı güçlerini de ekleyip görünmez olup kasayı öyle boşaltmadıysaa..
Simay güzelimm sen hayırdırr yaaa?? Noluyor nerden geliyor bu ani dönüşün, bu "forever Güney" hallerinin sebebiii? Bi de Kuzey'e anlatırken "kardeşlik gördüm" dedi dimi buu:img-hyste Pes yani pess, töbe estağfurullahh! Biz başka bişey görmüştük halbuki.:icon_whis
Onu bunu bilmem de mağdur edebiyatı yapma konusunda şahane bi ikili oldunuz bak.. bi de Zeynep'i aranıza kattınız mı ufffff üçlüyee gell:img-in_lo
Yer imleri