ben lostu hiç izlememiştim ve izlemediğime pişman oldum ama artık izliyorum bu günki bölümden sonra bittim diziye cidden çok güzelmiş:)
ben lostu hiç izlememiştim ve izlemediğime pişman oldum ama artık izliyorum bu günki bölümden sonra bittim diziye cidden çok güzelmiş:)
Bu daha hiç bişey arkadaşlar:icon_whis
Bana da bi tekrar oldu incele inceleye gidiyorum bi ayrıntı kaçırmış mıyım diye :)
Gerçekten bi film gibi. Daha uzun olsa keşke bi bölüm 40 dk yetmiyo şöyle bi bölüm film gibi falan olsa![]()
dexter morgan
Dublaj rezalet değildi ama nasıl alıştıysam onu istiyoruz. Ben de dili İngilizce'ye ayarladım. Hayatımdan memnumum :) Artık çoğu şeyi de ezberlemişim replik vereceğim nerdeyse karakterlere :)
Uydudan izleniyorsa dil seçeneğinden Türkçe'yi seçmeniz yeterli. Kanal ilk bölümde bu tercihi sunmamıştı. Çünkü hemen dememiştim. Ama ikinci bölümde uyguladı. Bu yüzden herkes hazırlıksız yakalandı. :) Normal antende hala dil Türkçe'ydi ama kanal bazen yanlışlıkla orjinal yayınlanıyor. Eğer böyle bir şey olusa yapacak bir şey yok tabi normal antende.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri